Skandinavisk

Skandinavisk startades av en nyfiken engelskman, Shaun, som blev förälskad i en blond skandinavisk trädgårdsmästar. Han förenades med en andra engelskman,  Gerry, som delade sin kärlek till Skandinavien och en dansk designer, Line, som fångade deras kombinerade upplevelser och översatte allt till vårt distinkta design-DNA.

 

Bolaget startades 2013 och kollektionerna är inspirerade av nästan 20 års resor över Norden. Vi skapar subtila, förfinade dofter baserade på aspekter av Skandinavien som vi anser vara värdefulla för invånarna och exotiska för omvärlden, och vi blandar dem med färg, symboler och ett enda lokalt ord som är rikt med betydelse för att skapa unika intryck av Skandinavien. Ett oberoende företag, vårt växande team av skandinaver, britter och likasinnade nationaliteter finns i Köpenhamn, Stockholm, London och Paris och vi producerar allt här i Skandinavien eller i Europeiska unionen.

Men att leva skandinaviskt är inte bara vilken del av världen du kommer från, det är också hur du tänker, hur du behandlar andra och naturen som omger dig av och vad du uppskattar. Vi tror att en skandinavisk livsstil erbjuder en plan för en bättre framtid i en värld som glömmer hur man lyssnar på tystare röster.

Köp nu