Marimekko

770 kr

Väska Cash & Carry Grå

Online exklusivt
Viktiga saker passar perfekt i den hållbara polyamid Cash & Carry-väskan från Marimekko. Väskan har en justerbar axelrem, förstärkta inre sömmar och en innerficka med blixtlås. Det finns nödvändigt med utrymme för en kamera, din smartphone och plånbok och ännu mer utrymme för mindre föremål i de tre yttre fickorna.
Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2002388
Färg Grå
Bredd 12 cm
Höjd 21 cm
Djup 6 cm
Varumärke Marimekko
Tillverkningsland Kina
Material Polyamid
Varumärke/Formgivare

Marimekko

Marimekko är ett världsberömt finländskt designföretag som specialiserat sig på mode, väskor och accessoarer samt inredning. Bolaget startades av Armi Ratia som utvecklade det till ett ledande textildesignföretag under 1950- och 1960-talet. Bolagets mönster återfinns förutom på textilier på en rad andra produkter, bland annat porslin och väskor och säljs över hela världen. Under åren har företaget samarbetat med en uppsjö framgångsrika designers som Vuokko Nurmesniemi, Annika Rimala och Maija Isola.

Läs mer om Marimekko
Liknande produkter

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!