Hitta din butik
Meny

Hinza

249 kr

Väska Hinza liten rost SR

Väska Hinza Green Plastic är en svensktillverkad plastväska i unik design från 50-talet. Väskan är tillverkad av så kallad grön plast från den förnyelsebara råvaran sockerrör. Den antracitgråa varianten säljs exklusivt hos oss på Designtorget. Den är en perfekt förvaringsväska till stickningen, leksakerna eller veden vid öppna spisen, och är lika självklar i trädgården och svampskogen som till festen eller på resan. Använd väskan när du handlar istället för butiksplastpåsar och spara på miljön. Väskan är tålig och lätt att rengöra, vilket gör den perfekt till fritids- och trädgårdssysslor.-Finns i olika färger och storlekar-Hinzaväskorna är stapelbara.
Väska Hinza Green Plastic är en svensktillverkad plastväska i unik design från 50-talet. Väskan är tillverkad av så kallad grön plast från den förnyelsebara råvaran sockerrör. Den antracitgråa varianten säljs exklusivt hos oss på Designtorget. Den är en perfekt förvaringsväska till stickningen,...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Röd
Bredd 32 cm
Höjd 38.5 cm
Djup 15 cm
Varumärke Hinza
Country of Manufacture Sverige
Material Sockerrör polyetenplastik
Varumärke/Formgivare

Hinza

Hinza drivs av Karin Bachstätter från Perstorp. Här tillverkades den första plasten i Sverige redan 1918 av Perstorp AB, ett företag grundat av Karins farfars far.

 

Läs mer om Hinza
Kompletterande produkter