Hitta din butik
Meny

Design House Stockholm

25 kr

Vykort Pyrola

Skicka en hälsning från barndomen med hjälp av Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Kortet är dubbelt och blankt på insidan. Kuvert ingår.Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.Elsa Beskow är en av Sveriges mest inflytelserika barnboksförfattare och illustratörer. Hennes berättelser och hennes illustrationer var ett dominerande inflytande i världen av barnböcker i mer än 50 år. Hennes böcker har översatts till mer än 20 språk och många av dagens barnboksförfattare och illustratörer har inspirerats av hennes konst.
Skicka en hälsning från barndomen med hjälp av Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Kortet är dubbelt och blankt på insidan. Kuvert ingår.Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Grön
Bredd 20 cm
Höjd 30 cm
Varumärke Design House Stockholm
Formgivare Kippel Catharina
Country of Manufacture Thailand
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Design House Stockholm

Design House Stockholm samlar det bästa av skandinavisk design under ett tak och brinner för att hitta innovativa produkter med karaktär och personlighet.

Läs mer om Design House Stockholm