Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

  Watt & Veke

  Special Price 325 kr Regular Price 649 kr

  Adventsstjärna Snöblomma 44cm

  Elegant adventsstjärna från Watt & Veke som för tankarna till en balettdansös. Julstjärnan är tillverkad av tre lager papper och ger ett stämningsfullt ljus och vackra skuggor. Finns i två storlekar. Obs, ljuskälla och sladd ingår ej.

  Watt & Veke lägger mycket stor vikt vid sin produktion, och sedan många år tillverkas stjärnorna för hand i en fabrik strax sydost om New Dehli. Där används en unik kombination av traditionella metoder och modern teknik för att uppnå såväl bästa möjliga kvalitet som goda arbetsförhållanden.Stjärnan är helt och hållet handgjord, från vikning till håltagning och limning. Limmet som används är specialanpassat för det skandinaviska klimatet. Varje arm på våra stjärnor stansas var för sig. Fabriken utnyttjar dagsljuset till max för att spara energi. Stjärnorna är gjorda av handtillverkat papper av 100 % återvunnen textil. Fabrikens ägare har länge arbetat för att stötta kvinnors ekonomiska självständighet, därför är majoriteten anställda kvinnor.

  Lagerstatus: Tillfälligt slut
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Artikelnummer 1011575
  Färg Vit
  Diameter 44 cm
  Varumärke Watt & Veke
  Material Papper
  Varumärke/Formgivare

  Watt & Veke

  På Watt & Veke är hemmet vår scen, soffan en amfiteater och belysningen ett skådespel. Med ljus och lykta letar vi alltid efter det senaste bland trender, design och inredning inom belysning: alltid för att göra vardagen lite ljusare, alltid för att göra vardagen ännu mer behaglig. Vi har lång kunskap om autentisk belysning – vi vet helt enkelt vad som skiljer en vackert belyst miljö från en annan

  Läs mer om Watt & Veke
  Liknande produkter

  Prenumerera och få 10%

  Missa inte inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!