Hitta din butik
Meny

Solstickan

995 kr

Brandsläckare svart/guld solstickan

Försäkra hemmet med en smidig och stilfull pulverbrandsläckare som passar utmärkt för mindre utrymmen.

Släckeffekten på 13A 89B C är den högsta på marknaden för 2 kg pulversläckare. Solstickans brandsläckare är framtagna för privat bruk i hemmamiljöer så att du alltid har brandsläckaren nära till hands.

Brandsläckaren har ett guldemblem med präglad avbildning av Solstickepojken och svart strap i äkta läder. Svart väggfäste och instruktioner medföljer.

Solstickans 2 kg brandsläckare levereras utan slang. Om ni planerar att använda brandsläckaren i bil, husvagn eller båt går det att beställa slang separat.

Brandsläckaren kan återfyllas av behörig Servicetekniker.

Försäkra hemmet med en smidig och stilfull pulverbrandsläckare som passar utmärkt för mindre utrymmen. Släckeffekten på 13A 89B C är den högsta på marknaden för 2 kg pulversläckare. Solstickans brandsläckare är framtagna för privat bruk i hemmamiljöer så att du alltid har brandsläckaren nära...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Svart/Guld
Bredd 13 cm
Höjd 36 cm
Djup 10 cm
Diameter 12.5 cm
Care Instructions TORKA MED TRASA
Varumärke Solstickan
Country of Manufacture Kina
Material Stål
Varumärke/Formgivare

Solstickan

Solstickan Design levererar i sanna Sunstick-mode moderna och populära produkter med hög kvalitet i hem och inredning. Tanken med Solstickan design är att bevara och förmedla en sann svensk klassiker och stödja därmed Solstickan Foundation.

Läs mer om Solstickan
Kompletterande produkter