Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Det Lilla Köksbryggeriet

  899 kr

  Ölbryggningskit IPA 4 L

  Det perfekta ölbryggningskitet för nybörjare! Kitet kommer komplett med all utrustning och de ingredienser du behöver för att brygga din egen öl. Åldersgräns 20 år.

  Tack vare Det lilla köksbryggeriets inspirerande film, pedagogiska instruktioner och inte minst mobilapp garanterar de gott öl redan från första försöket. Alla recept är utvecklade av Det lilla köksbryggeriets bryggmästare och justeras kontinuerligt för att göra ölet ännu godare. Recepten innehåller inga konstiga tillsatser utan bara naturliga råvaror som malt och humle.

  4-literskitet ger dig ca 12 flaskor 33 cl öl. Det är en perfekt volym för dig som vill ha det bekvämt. Du får inte för mycket öl som står och dammar i en källare och jäskärlet tar ytterst lite plats då det inte används. Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök.

  Total tid för att brygga öl är mellan 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull, tratt, visp, en slev och tomflaskor.

  Stil: India Pale Ale (IPA)
  Alkoholhalt: Ca 5,5%
  Humle: Citra
  Malt: Pale Ale och havregryn
  Färg: Bärnsten
  Doft och smak: Citrusfrukt och svagt av honung.
  Svårighetsgrad att brygga: Väldigt enkel
  Passar till: Kryddstark mat, tex mexikanskt. Perfekt till grytor, pulled pork och kycklingrätter.
  För dig som gillar: Amager Modern IPA, Mohawks Extra IPA, Omnipollo Nebuchadnezzar

  Kittet innehåller: 1 st. IPAHHH! India Pale Ale receptsats (4 liter), 5-liters jäskärl av glas, termometer, hävert, kapsyleringsapparat, kapsyler, desinfektionsvätska, silikonpropp, jäsrör

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Svart
  Bredd 41 cm
  Höjd 30.5 cm
  Djup 28.5 cm
  Varumärke Det Lilla Köksbryggeriet
  Varumärke/Formgivare

  Det Lilla Köksbryggeriet

  Det lilla köksbryggeriet. Fram till nyligen har hembryggning till stor del handlat om krånglig utrustning och supersvåra instruktioner. Teamet från Det Lilla Köksbryggeriet gillar inte utrustning och svåra instruktioner. De gillar när vem som helst kan skapa något som känns mäktigt, utan massa krångel. Något man vill dela med sig av.

  Läs mer om Det Lilla Köksbryggeriet
  Kompletterande produkter