Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Ninja Print

  500 kr

  Spel Skogen

  Är maskrosor och daggmaskar det närmaste du kommer den nordiska naturen i vardagen? Har dina biologikunskaper blivit täckta av mossa sedan mellanstadiets scoutkarriär? Ingen fara, detta är spelet som kommer att få dig att imponera på både vänner och familj under framtida utflykter!

  Den svenska skogen är full av vackra växter, spännande djur och märkliga svampar. Men för att arterna ska leva och frodas måste du skapa den rätta livsmiljön. I det ambitiösa familjespelet Skogen, utvecklat under många år av erfarne biologen Daniel Thorell, är det du som fyller skogen med liv genom att turas om att spela ut arter och naturelement. Placera ut gamla träd, näringsrik mark och annat som får din dunge att blomstra – den som skapar den bästa skogen vinner. Eller rätt och slätt: som man sår får man skörda!

  Skogen är enkelt att spela men har strategiska möjligheter för den som älskar att vinna. Det är utmanande och roligt för både vuxna och barn.

  Speltid ca 60 min. 2-4 spelare. Från 8 år.

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Grön
  Bredd 30 cm
  Djup 30 cm
  Varumärke Ninja Print
  Formgivare Print Ninja
  Material Papper
  Varumärke/Formgivare

  Ninja Print

  Året var 2011 och juridikstudenten Alexander Kandiloros var trött på att spendera sin vakna tid framför diverse skärmar. Han letade efter ett sätt att kombinera sina två största intressen: genomtänkta regelverk och att djupdyka i populärkultur. Efter en spelkväll i glada vänners lag stod det klart - svaret var sällskapsspel.

   

  Läs mer om Ninja Print
  Kompletterande produkter