Ansök till Jurydagen 25 augusti

Äntligen är det dags för Designtorget att återigen öppna dörrarna till Jurydagen. Torsdag 25 augusti kan alla som har en färdig produkt, design eller innovation ansöka till Designtorgets jury. Det vinnande bidraget kommer att tilldelas en garanterad marknadsplats i Designtorgets butiker och online under minst 6 månader. 

Sedan starten 1993 har Designtorget verkat som en marknadsplats för formgivare, innovatörer och entreprenörer som i ett tidigt stadie behöver hjälp att sälja och marknadsföra sin design och för att göra ny skandinavisk design tillgänglig för alla. 

- Juryfunktionen har funnits lika länge som marknadsplatsen Designtorget men trots det är det fortfarande många som inte känner till möjligheten att ansöka med sin produkt till oss. Därför hoppas vi att Jurydagen ska göra Designtorgets ansökanfunktion tillgänglig för fler och uppmuntra designers, kreatörer och entreprenörer att våga satsa på sin idé eller produkt, säger Malin Wåhlström, Inköpschef, Designtorget. 

JURYDAGEN 2022

Torsdag 25 augusti kl.16.00 – 19.00
Designtorget, Götgatan 31, Stockholm

Bedömningskriterier
Ansökningarna kommer att bedömas inom följande aspekter; formspråk, materialval, hållbarhet och säsongsbetoning. Juryn väger även in om produkten/idén är kommersiell, alternativt vilken roll den potentiellt fyller i Designtorgets samlade erbjudande. 

Samtliga ansökningar som kommer in under jurydagen bedöms och har chans att vinna en marknadsplats i butik & online till ett värde av 50.000 kronor.* 

Du kan redan nu anmäla ditt bidrag genom att maila till: [email protected]

OBS! Föranmälan sker senast 14 aug.

 

JURYMEDLEMMAR

Margot Barolo, Formgivare & Entrepenör.

Malin Wåhlström, Inköpschef, Designtorget.

Cecilia von Mentzer, Editionschef Elle Decorations.

Frida Ramstedt, Författare Trendenser.

Har du en produkt, idé eller innovation som du tror skulle passa hos oss? Välkomen till vår butik på Götgatan 31 i Stockholm, torsdag den 25 augusti!