Betala med Klarna & Swish
15% på String
Fraktfritt över 499 kr

Bästsäljare 2022

Här har vi samlat våra mest populära och älskade produkter från 2022. Du hittar ett handplockat urval av de produkter som vi och våra kunder gillar mest, från vår älskade barpall Emil till intressanta inredningsdetaljer och roliga spel.

 

 

 


Hövding

Världens säkraste cykelhjälm är inte längre en hjälm. Hövding 3 är en airbag som du bär runt halsen i form av en krage, speciellt utvecklad för cyklister.

 

 

 

 

Pall Emil Vit

Pall Emil är en genuin och tidlös träpall som passar lika bra i hallen som extra sittplats vid matbordet. Pallen är designad av Ehlén Johansson och är en av Designtorgets storsäljare. Pall Emil har under åren tagits fram i olika färger och finns både som pall och barpall. Pallen är gjord i bok, med en sits i lackerad kryssfanér och obehandlade ben.

 

 


Speldosa fågelholk kvitter

Speldosa från Relaxound som spelar upp ett harmoniskt fågelkvitter när du går förbi den. Fågelkvittret aktiveras av en rörelsesensor, och utan ytterligare rörelse försvinner fågelkvittret efter två minuter. Perfekt att placera i badrummet för att överraska dina gäster, eller i hemmakontoret så att du kan stressa ned. 

 

 


Hylla Pocket

Den klassiska Stringhyllan ritades redan 1949 av arkitekten Nisse Strinning, och är tack vare sin smarta konstruktion numera en designklassiker. Här hittar du den populära Stringhyllan Pocket samt hela String Furnitures sortiment. En pockethylla består av två vägghängda gavlar samt tre hyllplan där färgvalen är många. 

 

 

 

Väggstol Ruta

En fällbar och vägghängd stol formgiven av Thomas Hallqvist. Stolsitsen är gjord av solid oljad ek med beslag av anodiserat aluminium. Uppfälld sticker väggstolen endast ut 8,5 cm från väggen. Denna fällbara stol blir en perfekt extra sittplats för hallen eller köket, då den frigör utrymme då den inte används.

 

 

 


Mugg och skål Dis

Designtorgets egna serie Dis med både muggar och skålar i 4-pack. Tillverkade i Sydkorea av porslin och fint förpackade i presentförpackningar.

 

 

 

 


Champagneglas Ripple 

Ripple Champagneglas från Ferm Living har en vackert krusad yta i klarglas i en klassisk design för mousserande viner. Varje glas är munblåst vilket ger glasen ett dynamiskt och energiskt uttryck. Glasen är munblåsta och gjorda med kärlek.

 

 

 


Bordslampa DT Neia

Låg bordslampa med glaskupa och fot i kork från Designtorgets egna serie. En fint formad lampa med stilren design perfekt att ställa på skrivbordet eller som ljuskälla i ett fönster för att förhöja rummets stämning och atmosfär.

 

 

 


Glas Opal 2-pack

Glas Opal 2-pack är ett stilrent och elegant dricksglas som passar utmärkt som både vinglas, ölglas, vattenglas eller varför inte som konjakskupa? Detta allglas kan också användas som vas till mindre snittblommor. Glasen tål diskmaskin och säljes i 2-pack.

 

 

 

 

Stockholmslejon

Miniatyr av det numera klassiska Stockholmslejonet som pryder flera gatukorsningar i Stockholms innerstad och närförorter.

 

 

 

Spel vad du borde ha lärt dig i skolan 

Plugghäst, frökens fjäsk eller klassens pajas, vem var du i plugget? Än en gång, upp till bevis! Du som trodde att du kommit undan bara för att du gått ut skolan - glöm det! Nu är det hjärnornas kamp som gäller med kortspelet Vad du borde lärt dig i skolan. Testa dig själv och inte minst din omgivning! 

 

IQ-pussel

Träna och trimma de små grå cellerna med det här lilla pusslet som är ett perfekt sällskap på t ex resan eller på väg till jobbet. Spelet stimulerar hjärnan och tränar upp din förmåga att lösa problem. Du lägger bitarna i olika kombinationer, vilka är graderade i 10 olika nivåer, från förskolenivå till Einstein.

 

Köp nu

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord