Betala med Klarna & Swish
15% på String
Fraktfritt över 499 kr

Personalen tipsar!

Designtorget är destinationen för dig som vill upptäcka spännande design och innovation. Besöker du våra butiker kan du få massvis med tips av vår kunniga personal, allt från bästa presenttipset till spännande historier om nytänkande formgivare. Vi bad därför vår personal att skriva ihop några rader om sina favoritprodukter och har samlat några av tipsen nedan. Läs och bli inspirerad, kanske hittar du din nästa favorit.

 

Tändsticksrör

Letar du efter en unik och omtänksam present? Då tipsar jag gärna om Solstickans tändsticksrör! Dessa svensktillverkade tändstickshållare är perfekta för alla som älskar att tända lite ljus och läsa en härlig bok under en mysig filt, vilket jag verkligen gör. De finns i en mängd olika färger, så du är säker på att hitta den perfekta för din speciella person. Jag gillar att ge bort de när jag ska hem på middag hos vänner tillsammans med fina ljus. Funkar alltid.  
Kundtjänst, Nellie

 

Pall Emil

Pallen är designad av Ehlén Johansson och kommer i en mängd olika färger. Pallen har en minimalistisk och elegant design som passar in i de flesta hem, stora som små. Jag rekommenderar pallen rå. Betsa, måla eller lacka pallen i den ton du själv önskar! Ge pallen din egen personliga touch och få den att passa perfekt in hemma hos dig.
Inköp, Josefin

 

Cumulus

Ljudabsorbenten är perfekt att ha i ett barnrum. Kommer i olika färger och storlekar. Mina barn älskar de! De är både snygga och effektiva, funkar utmärkt om man vill få ner ekot i rumment men samtidigt hålla det snyggt och fräscht. Den kan användas i alla rum i huset där buller bör hållas till ett minimum, såsom barnkammaren, lekrummet eller sovrummet. Tips tips tips!
Marknad, Nicole

 

 

LQ stegpall

LQ Pallen från 50-talet är en av mina favoritpallar. Jag har alltid haft en dragning till dessa eleganta och stilrena pallar. Utmärkt att ha i alla hem och häftigt att se att den fortfarande hänger med fast att den är från 50-talet. Pallen är inte bara vacker utan också mycket bekväm att sitta i, perfekt efter en lång dag på jobbet. LQ Pallen kommer finnas kvar i mitt hem länge.
Butik, Sebastian

 

Vas kink

Är du på jakt efter en unik vas som verkligen kommer att sticka ut i ditt hem? Om det är fallet, tipsar jag om Vas Kink. Denna vas har en unik dubbelöppnings design som ger den en skulptural känsla. Den är också superhäftig med sin stora form. Oavsett om du använder den för att visa upp blommor eller bara som en dekorativ accent i rummet, kommer det att ge ditt hem en modern och sofistikerad look.
Butik, Gustav

Handla här!

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord