Have you ever savoured the last crumb of a delicious cake and thought, ooh...that takes me back to a happy place? Anna Berghe has been doing just that – savouring happy memories of her grandma’s baking and carefully curating her recipes to keep the delightful cultural heritage of Swedish fika alive. If you’ve heard about this now world-famous phenomenon but never really experienced it at grass roots level – then this is the book for you. We’ll step into the atmosphere of a bygone era and bring it right up to date, with tips on how to re-create that special sense of togetherness over coffee and cake!
Available in swedish as well.
Artikelnummer | 2006116 |
---|---|
Färg | Multi |
Bredd | 18 cm |
Höjd | 25 cm |
Varumärke | Kakao |
Tillverkningsland | Estland |
Material | Papper |
Kakao
Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.
Kokböckerna utgör fortfarande en viktig del i utgivningen. Recepten är enkla att följa och med läckra bilder och vacker form blir böckerna en inspirationskälla som hjälper både nybörjaren och den erfarne att lyckas i köket.
De ger i dag även ut böcker om Sverige på engelska, kluriga frågespel och böcker med mycket humor.
Läs mer om Kakao