Betala med Klarna & Swish
15% på String
Fraktfritt över 499 kr

Design House Stockholm

13995 kr

Bord Flip ek

Online exklusivt

Med bordet Flip Table från Design House Stockholm har formgivaren Jesper Ståhl löst ett problem för många människor med brist på utrymme. De flesta fällbara bord kan fällas en gång, medan Flip Table kan fällas två gånger. Denna unika konstruktion ger bordet möjligheten att anta tre olika storlekar med bredd från 32 cm upp till 90 cm. Bordet fungerar alltså som en perfekt lösning till begränsade utrymmen samtidigt som det kan förvandlas till ett generöst matbord, ett praktiskt skrivbord eller som ett elegant konsolbord. Vikt: 46 kg

Lagerstatus: Leveranstid 2-4 veckor
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2000318
Färg Natur
Bredd 160 cm
Höjd 90 cm
Djup 75 cm
Varumärke Design House Stockholm
Formgivare Jesper Ståhl
Tillverkningsland Vietnam
Material Ek
Varumärke/Formgivare

Design House Stockholm

Design House Stockholm samlar det bästa av skandinavisk design under ett tak och brinner för att hitta innovativa produkter med karaktär och personlighet.

Läs mer om Design House Stockholm

Jesper Ståhl

Jesper Ståhl är frilansande designer med rötter i Småland. Han har en Master of Design från Royal Collage of Art i London, och hans portfolio innehåller allt från köksredskap, verktyg och bestick, till möbler, belysning och elektronikprodukter. Hans arbete har erhållit flertalet utmärkelser, nationellt liksom internationellt.

Läs mer om Jesper Ståhl
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.