Betala med Klarna & Swish
15% på ett köp! Kod: JULI15
Fraktfritt till ombud över 499kr

Margot Barolo

Margot Barolo är formgivare med en bakgrund från Beckmans och Konstfack. Hon driver designbyrå Margot Barolo AB och har under åren arbetat med några av Sveriges främsta företag, så som Iris Hantverk och Design House Stockholm, med bland annat produktformgivning, designstrategi och management. Sedan några år driver också Barolo designbyrån Barolo/Mårtensson tillsammans med Ulrika Mårtensson.

 

De senaste åren har Barolo fördjupat sig i frågor och utmanat bilden av produktion, svensk konstindustri och vår värdering av människor och produkters tillkomst. Det har bland annat resulterat i boken Brave New Production och magasinet Brave Magazine #2 som en del av ett konstnärligt forskningprojekt på Konstfack och med bidrag från Konstnärsnämnden under namnet ”No Innocent Objects". Hon föreläser och undervisar på olika designhögskolor och är aktiv styrelsemedlem i Kro/Kif Riks.

Barolo har varit flitigt anlitad som sakkunnig de senaste åren i frågor rörande småskalig produktion och företagande för design och konstnärliga verksamheter, samt inom process och projektarbete. Just nu är hon också tf programansvarig på Beckmans Designhögskola på Form.

Mina produkter

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord