Betala med Klarna & Swish
20% rabatt på valfri vara! KOD: JUNI20
Fraktfritt till ombud över 499kr

Personalen tipsar!

Designtorget är destinationen för dig som vill upptäcka spännande design och innovation. Besöker du våra butiker kan du få massvis med tips av vår kunniga personal, allt från bästa presenttipset till spännande historier om nytänkande formgivare. Vi bad därför vår personal att skriva ihop några rader om sina favoritprodukter och har samlat några av tipsen nedan. Läs och bli inspirerad, kanske hittar du din nästa favorit.

 

Vas muse
Jag vill tipsa om en av mina absoluta favoritprodukter, vas Muse! Den är handblåst vilket gör att alla vaser får ett unikt uttryck och varierar lite i färgnyansen. Den kommer i flera storlekar och härliga färgar. Min favorit är färgen Copper i mellanstorleken, perfekt för vårens tulpanbuketter!
Alexandra, inköp

 

Disktrasa två pack
Det finns inga disktrasor som jag hellre väljer att köpa än dessa, de är både snygga och snälla mot miljön då de är helt nedbrytbara, på bara 6 månader är den borta i en kompost! Jag älskar även att de blir som nya efter en tvätt i tvättmaskinen. Sen är det ju en bonus att de är enfärgade och stilrena, vilket ger ett fräscht uttryck i köket!
Melissa, Kundservice

 

 

Clamp tray
En typisk Designtorget-produkt, både innovativ och snygg! Du kan fästa den vid ett bord, fönsterbräda eller i bokhyllan. Det blir både ett extra utrymme och en snygg inredningsdetalj till hemmet. Jag tycker att den blir extra fin vid fönsterbrädan, jag får plats med fler krukor och det blir väldigt effektfullt med olika höjdnivåer på växterna.
Vera, butik

Evelina vaserna
Kan man ens få för många småvaser? Min favorit är vas Evelina som är munblåst med en särskild japansk teknik som ger vaserna sin unika form. De är dessutom gjorda strax utanför Stockholm, och man älskar ju lokalt producerade produkter lite extra! Jag brukar kombinera 2-3 stycken vaser och fylla dem med små vildblommor från trädgården.
Lovisa, marknadsavdelningen

Hulken
Hulken! Superprisvärd och väldigt användbar. Jag har dem på kylskåpet för att fästa diverse lappar och barnens teckningar. På julen brukar jag använda en för att hänga upp julkransen på dörren (kräver dock att man har en magnetisk ytterdörr).
Johanna, webbshop

 

Opal-glasen
Opal-glasen är min go-to när det kommer till att ge bort presenter. De funkar för alla, vinälskaren, öl-drickaren eller att använda som vanliga dricksglas. De är stilrena, eleganta och säljs i två pack. En present som inte kan gå fel enligt mig. 
Sarah, E-com

Handla här!

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord