Betala med Klarna & Swish
20% rabatt på valfri vara! KOD: JUNI20
Fraktfritt till ombud över 499kr

Presentpappret från Min Stora Dag

Julen är en tid då önskningar slår in. Därför har Min Stora Dag tillsammans med sju barn, som fått uppleva en Stor Dag, tagit fram ett presentpapper fyllt med deras livsviktiga ögonblick. Pappret kommer säljas hos Designtorget i butik och online. Vinsten av pappret går oavkortat till Min Stora Dag så att ännu fler barn som kämpar får sin önskan uppfylld. Med andra ord, låt önskningar slå in när du slår in dina paket i jul.

Varje år drabbas tusentals barn av allvarliga sjukdomar och diagnoser som påverkar deras vardag. Många har ont. Vissa orkar inte leka med sina kompisar som förut. Och andra spenderar all sin vakna tid på sjukhus där de genomgår tuffa behandlingar. Min Stora Dag finns till för att uppfylla just deras önskningar och sprida livsviktig glädje när de behöver det som mest. 

Presentpappret är designat av sju barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser som alla fått sina önskningar uppfyllda av Min Stora Dag. Tilde, Liam, Nova, Elias, Melker, Elsa och Ellie kommer från hela Sverige och är mellan 8 och 16 år gamla.

Elias, 9 år, Vedum i Vara kommun

Det bästa med Min Stora Dag var när jag blev inbjuden blev jag chockad att det bara var några i världen som skulle få göra det här. Jag är den enda i Vedum som gjort det!

”Jag målar en bild som kan hjälpa andra att få en Stor Dag. Det känns jättefint att hjälpa andra.”

Elsa, 10 år, Nyköping

Det bästa med Min Stora Dag var att jag träffade en ny kompis.

”Det känns kul att det kan bidra till att andra barn också får Stora Dagar. Jag kommer att slå in mina julklappar i det pappret.”

Melker, 8 år, Helsingborg

Det bästa med Min Stora Dag var att få gå på en så stor fotbollsmatch på ett fullsatt Friends arena och se Sverige vinna!

”För mig handlar det här pappret om när jag fick se Sverige – Tjeckien och Robin Quaison gör mål mot Tjeckien, och hela arenan börjar jubla.”

Utställningen på Götgatan

För att lyfta barnens teckningar bakom pappret har Designtorgets butik på Götagatan en utställning fram tills årskiftet. Det är dessa teckningar som vi ser på pappret.

Ditt bidrag räknas

Om du vill bidra till att fler barn ska få uppleva en stor dag så kan du köpa pappret i Designtorgets butiker och på hemsidan. När du handlar på Designtorget kan du även välja att skänka en summa pengar till Min Stora Dag direkt genom ett tillägg i kassan.

Elsa, Elias och Melkers teckningar auktioneras även ut här.

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord