Betala med Klarna & Swish
15% på köp över 500kr* - KOD: MARS15
Fraktfritt över 499 kr

Personalen tipsar!

Designtorget är destinationen för dig som vill upptäcka spännande design och innovation. Besöker du våra butiker kan du få massvis med tips av vår kunniga personal, allt från bästa presenttipset till spännande historier om nytänkande formgivare. Vi bad därför vår personal att skriva ihop några rader om sina favoritprodukter och har samlat några av tipsen nedan. Läs och bli inspirerad, kanske hittar du din nästa favorit.

 

Den självvattnande krukan wet pot är verkligen min favoritprodukt! Sedan jag köpte krukorna ser det ut som att jag har gröna fingrar, mina växte bara växer och växer! Det innovativa med krukan är att den obehandlade terracottakrukan suger upp en perfekt mängd vatten, vilket gör att jorden alltid är lagom återfuktad - vilket gör att växterna stormtrivs!
Fredrik, försäljningsavdelningen

 

 

Min favorit just nu är Designtorgets egendesignade lampa Neia. En superfin bordslampa med korkfot och frostad glaskupa som ger ett stämningsfullt ljus. Just nu har jag den i vardagsrummet, men jag tycker den passar i alla rum!
Christian, ekonomiavdelningen

 

Ängsfällan har verkligen blivit ett av mina absoluta favoritköp. Jag har sparat ett av mina bästa sommarminnen i form av vackra blommor som nu alltid kommer leva med mig och påminna om den där underbara sommarkvällen.
Tove, butik

 

Fönsterskärmen är perfekt för mig som bor på bottenplan mitt i stan. För jag vill gärna jobba nära fönstret för att få in dagsljus, men vill inte att passerande människor ska se in. Fönsterskärmen låter mig jobba ostört och släpper in massor av dagsljus! När jag har jobbat klart viker jag ihop den, supersmidigt! Även ett plus att den är väldigt snygg!
Carl, inköpsavdelningen

 

 

Detta är en av mina favorit kokböcker. Recepten är lätta att laga, de är hälsosamma och dessutom billiga. I lunchrummet brukar jag få många frågor om recept när jag har med mig en matlåda, vilket är ett bra betyg tycker jag!
Saga, butik

 

Detta bihotell tycker jag är en perfekt present! Gåvan känns väldigt omtänksam då den dels ger en trygg plats för solitärbin och är hållbart producerad i Sverige. Den levereras i en gullig papperspåse, vilket passar perfekt för presenter.
Anna, IT-avdelningen

 

För en naturälskare som mig har detta verkligen blivit en favoritdetalj hemma. Varje gång jag bjuder hem gäster och de går in i badrummet, blir de alltid lika positivt överraskade som jag själv av det harmoniska fågelkvittret. Förutom att fågelholken ger ett rofyllt ljud och härliga vårkänslor så är det dessutom en fin inredningsdetalj som jag skulle rekommendera alla mina vänner att köpa hem!
Michaela, inköpsavdelningen

 

Handla produkterna här

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord