Så stylar du din Frame-hylla!

Design House Stockholm har tillsammans med den erfarne formgivaren och designen Harald Hermanrud tagit fram det fantastiska hyllsystemet Frame. Frame är det perfekta möbelsystemet för att visa upp sina inredningsdetaljer och personliga tillhörigheter snarare än att förvara, och Harald Hermanrud såg ett behov av en vacker plats att ställa ut saker och ting och han ville ge människor möjligheten att skapa den perfekta scenen för sina mest uppskattade konstverk, LP-skivor, böcker och växter helt på egen hand.

Vill du styla din Frame-hylla med ett stilrent och minimaliststiskt uttryck eller är du ute efter en härlig, lekfull och färgsprakande känsla? Varmt välkommen att inspirereas av Designtorgets stylingtips!

 

FRAME YOUR STYLE

 

 

Frame är gjord av profilerade pinnar som är försänkta i varandra och är lätta men ändå robusta. Givetvis är hyllan tillverkad i äkta skandinaviskt helträ med stor uppmärksamhet på snickerierna. De små men väldigt betydelsefulla detaljerna som de exponerade solida mässingnitmuttrarna fångar ljuset och ger en läsbar och lyxig konstruktion. Fördelen med Frame systemen är att de passar in i alla hem, oavsett stil! Med en Frame-hylla får du möjligheten att sätta en unik och egen prägel på ditt hem. 

 

COLOR POP

 

 

Lyft fram dina färgglada inredningsfavoriter på ett eget och dekorativt sätt! Låt vaser i härliga former och färgsprakande buketter ta plats tillsammans med poppande skulpturer eller varför inte till och med belysning skjuta igenom den öppna konstruktionen. Här är det bara fantastin som sätter gränser!

Styla med:

1. Kink Vas, 2. Knot Prydnadskudde, 3. Lampa Lisa, 4. Wet Pot, 5. Twisted Ljus, 6. Vas Muse

 

PURE MINIMALISM

 

 

Är det snarare den minimalistiska stilen du vill hålla i din Frame-hylla så har vi flera stilsäkra och inspirerande tips. Låt detaljerna du ramar in gå ton i ton och du kommer få ett iögonfallande lugn. Gör det extra mysigt och stämningsfullt med ljuslyktor och eleganta dekorationer som ger den ultimata minimalistkänslan! 

Styla med:

1. Växthus Grow, 2. Frame Bricka, 3. Ripple Karaff, 4. Holo Ljusstake, 5. Handbok i inredning och styling, 6. Stockholmslejon

Styla din Frame