Design House Stockholm

6595 kr

Klädhängare golv Atelier

Online exklusivt

Klädhängare golv Atelier är designad av Alexander Lerviks, hans golvhängare är en grafiskt inramningsanordning för att visa snarare än att gömma kläder. En öppen garderob för användning som ett självständigt möbelelement i vilket utrymme som helst passar både i hallen eller sovrummet!

”Jag ville hänga en hel del kläder i ett litet utrymme och sedan kunna hitta en specifik jacka eller skjorta omedelbart. Jag ville också ha kläderna för att ge dem en arkitektonisk inhägnad med en tydlig och direkt grafisk identitet. ” Alexander medger gärna att hans mönster har sitt eget liv - garderoben har hittat sin väg in i modebutiker där den ramar in några sällsynta föremål, men även hemma, för att visa upp sina senaste fynd. Atelier Collection tar också upp en typologisk fråga: varför gömma kläderna i en garderob när du kunde använda dem som en ny inredningsarkitektur för att omforma något utrymme? Förutom i hemmet, passar Atelier Collection på kontoret, lobbyn eller restaurangen för att lägga till eleganta utrymmen för halsdukar, rockar och jackor med hattar ovanpå. Ta av dina löparskor eller stövlar och lämna dem på den mjuka coirmattan. Wall-versionen passar perfekt i alla korridorer med den extra fördelen av brädan att hålla telefoner, nycklar eller till och med konstverk.

Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2001676
Färg Natur/Svart
Bredd 55 cm
Höjd 170 cm
Djup 55 cm
Care Instructions TORKA MED TRASA
Varumärke Design House Stockholm
Formgivare Alexander Lervik
Tillverkningsland Kina
Material Metall
Varumärke/Formgivare

Design House Stockholm

Design House Stockholm samlar det bästa av skandinavisk design under ett tak och brinner för att hitta innovativa produkter med karaktär och personlighet.

Läs mer om Design House Stockholm

Alexander Lervik

Alexander Lervik, född 1972, är en svensk formgivare och möbeldesigner med bas i Stockholm. Han har en examen från Beckmans designhögskola (1998). 

Läs mer om Alexander Lervik
Liknande produkter

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!