Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Design House Stockholm

  Special Price 5396 kr Regular Price 5995 kr

  Klädhängare golv Atelier

  Klädhängare golv Atelier är designad av Alexander Lerviks, hans golvhängare är en grafiskt inramningsanordning för att visa snarare än att gömma kläder. En öppen garderob för användning som ett självständigt möbelelement i vilket utrymme som helst passar både i hallen eller sovrummet!

  ”Jag ville hänga en hel del kläder i ett litet utrymme och sedan kunna hitta en specifik jacka eller skjorta omedelbart. Jag ville också ha kläderna för att ge dem en arkitektonisk inhägnad med en tydlig och direkt grafisk identitet. ” Alexander medger gärna att hans mönster har sitt eget liv - garderoben har hittat sin väg in i modebutiker där den ramar in några sällsynta föremål, men även hemma, för att visa upp sina senaste fynd. Atelier Collection tar också upp en typologisk fråga: varför gömma kläderna i en garderob när du kunde använda dem som en ny inredningsarkitektur för att omforma något utrymme? Förutom i hemmet, passar Atelier Collection på kontoret, lobbyn eller restaurangen för att lägga till eleganta utrymmen för halsdukar, rockar och jackor med hattar ovanpå. Ta av dina löparskor eller stövlar och lämna dem på den mjuka coirmattan. Wall-versionen passar perfekt i alla korridorer med den extra fördelen av brädan att hålla telefoner, nycklar eller till och med konstverk.

  Lagerstatus: Tillfälligt slut
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Natur/Svart
  Bredd 55 cm
  Höjd 170 cm
  Djup 55 cm
  Care Instructions TORKA MED TRASA
  Varumärke Design House Stockholm
  Formgivare Alexander Lervik
  Country of Manufacture Kina
  Material Metall
  Varumärke/Formgivare

  Design House Stockholm

  Design House Stockholm samlar det bästa av skandinavisk design under ett tak och brinner för att hitta innovativa produkter med karaktär och personlighet.

  Läs mer om Design House Stockholm

  Alexander Lervik

  Alexander Lervik, född 1972, är en svensk formgivare och möbeldesigner med bas i Stockholm. Han har en examen från Beckmans designhögskola (1998). 

  Läs mer om Alexander Lervik
  Kompletterande produkter