Kakao
Lagom svenskt
-
Lagerstatus i butik
Vi uppdaterar lagret varje halvtimme. Kontakta gärna någon av våra butiker för ytterligare information och hjälp med ditt köp. Priserna online kan skilja sig mot priserna i butik.
Ej i lagerFå i lagerI lagerGöteborg, Drottningtorget 5
I lager
Lör-Sön: 09:00-18:00
Idag: 09:00-18:00
Göteborg, Östra Hamngatan 29
I lager
Lör: 10:00-17:00
Sön: 11:00-16:00
Idag: 11:00-16:00
Helsingborg, Marknadsvägen 9
I lager
Lör-Sön: 10:00-18:00
Idag: 10:00-18:00
Jönköping, Kompanigatan 36
I lager
Lör: 10:00-18:00
Sön: 11:00-17:00
Idag: 11:00-17:00
Malmö, Södra Förstadsgatan 9
I lager
Lör: 10:00-17:00
Sön: 11:00-16:00
Idag: 11:00-16:00
Stockholm, Centralhallen
Få i lager
Lör-Sön: 09:00-18:00
Idag: 09:00-18:00
Stockholm, Götgatan 31
I lager
Lör: 10:00-18:00
Sön: 11:00-17:00
Idag: 11:00-17:00
Stockholm, Sergelgatan 20
I lager
Lör: 10:00-17:00
Sön: 11:00-16:00
Idag: 11:00-16:00
-
Beskrivning
Sverige är ett avlångt land och det märks i grytorna! Varje landsända har sina lokala specialiteter. Vilka de är grundar sig förstås i vad man har kunnat odla och vad naturen utanför knuten har erbjudit. Och det som förr var självklart och nödvändigt, att använda det närodlade, har på senare år fått nytt liv. Följ med på en kulinarisk resa från norr till söder och upptäck allt från vilt, svamp och bär via fisk, skaldjur till ljuvliga grönsaker, frukter och bär. Det finns så mycket att upptäcka på nytt! I den här boken låter Louise Bondebjer de lokala specialiteterna stå i fokus. Hon bjuder på en mängd recept, från norrländska delikatesser som renskav och hjortronsylt till småländsk ostkaka och skånsk gåsamiddag. Recepten är lätta att följa och ackompanjeras av Tine Guth Linses vackra och inspirerande bilder.
-
Information
Art nr: 2007372 Material Papper Färg Multi Storlek Tillverkningsland Estland Bredd 20.5 cm Djup 2 cm Diameter 0 cm Höjd 26.8 cm -
Om tillverkaren
Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.
Kokböckerna utgör fortfarande en viktig del i utgivningen. Recepten är enkla att följa och med läckra bilder och vacker form blir böckerna en inspirationskälla som hjälper både nybörjaren och den erfarne att lyckas i köket.
De ger i dag även ut böcker om Sverige på engelska, kluriga frågespel och böcker med mycket humor.