Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Leverans
Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

Leverans

Designtorget erbjuder olika leveransalternativ för att det ska passa dig så bra som möjligt. När du fyller i ditt postnummer i kassan visar vi de alternativ som erbjuds för just ditt postnummer. Vi levererar dels till Postnord och Schenker ombud, och erbjuder även hemleverans med DHL, och i vissa städer Airmee. Här nedan har vi samlat all information som du behöver veta inför din nästa beställning.

Leverans till ombud
Du kan välja att få din beställning till ett ombud som är anslutna till Schenker eller PostNord. Vi erbjuder gratis leverans till ombud för alla beställningar över 499 kr, för beställning under 499 kr tar vi ut en fraktavgift på 49 kr till ombud. 

För ordrar som skickas till ombud levereras din beställning inom 2-4 arbetsdagar från det att du mottagit din orderbekräftelse.

Hemleverans med DHL
Du kan även välja att få dina varor hemlevererade med DHL. Hemleverans med DHL är kostnadsfritt för beställningar över 3 000 kr, och kostar annars 199 kr. Leverans sker inom 2-5 vardagar, mellan klockan 08:00-17:00 (ej helgdagar).

Hemleverans med Airmee
För dig som bor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Eskilstuna, Karlstad, Örebro, Nyköping, Helsingborg och Trollhättan erbjuder vi även gratis hemleverans kvällstid med Airmee om du handlar för över 3000 kr, som annars kostar endast 69 kr.

Med Airmee får du leverans samma dag mellan kl. 17-22 i Stockholm om du lägger din beställning innan kl. 11.00. För ordrar som läggs efter kl. 11.00 levererar vi dagen efter i Stockholm.

I övriga städer levererar vi dagen efter om du lägger din beställning innan kl. 11.00. För ordrar som läggs efter kl. 11.00 levereras din order dagen efter den mellan kl. 17-22. Stora paket och paket över 35kg levereras endast på tisdagar, torsdagar och fredagar i dessa städer.

Leverans med Airmee sker endast på vardagar (ej helgdagar och röda dagar).

Generell information om leveranstider
Undantag för ovan leveranstider är beställningsvaror, där det på respektive produkt står en beräknad leveranstid.

OBS! Vid rea-perioder eller stora kampanjer kan leveranstiden förlängas något för samtliga leveransalternativ.

Om du har några frågor kring våra leveransalternativ är du alltid välkommen att maila oss på kundservice@designtorget.se.