Hitta din butik
Meny

Born in Sweden

399 kr

Ljusstake Stumpastaken Lång

Nu kommer populära Stumpastaken som adventsljusstake! Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden. Tillverkad av 100% returaluminium.

Rengöring: Pilla först bort allt löst stearin utan att skrapa. Lägg sedan ljusskaten uppochned på en plåt täckt med aluminiumfolie. Ställ in den i ugnen i ca 15 minuter på 90-100 grader och stearinet rinner ut på foliet. Torka staken torr med hushållspapper innan stearinet stelnat. Inget vatten behövs.

Se andra utföranden av Stumpastaken nedan.

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Aluminium
Bredd 30 cm
Djup 8.5 cm
Varumärke Born in Sweden
Formgivare Jonas Torstensson
Country of Manufacture Sverige
Material Återvunnen aluminium
Varumärke/Formgivare

Born in Sweden

Born in Sweden grundades 2008, med en tydlig avsikt att utveckla snygga designartiklar till en internationell marknad. De har sedan 2008 samarbetat med fem designers som tillsammans formgivit dagens sortiment. Målet har sedan starten varit att låta det skandinaviska genomsyra allt som tas fram, för att på en internationell marknad kunna lyfta in det nordiska i hem världen över.

Läs mer om Born in Sweden

Jonas Torstensson

Jonas Torstensson är utbildad industriformgivare med en examen från Konstfack i Stockholm. 1985 började han arbeta med konst och design i ett eget företag under namnet Torstensson Design. Ett par år senare gick Jonas samman med sin far, arkitekten Lars Olof Torstensson. De grundade gemensamt företaget Torstensson Art & Design AB som kom att rymma arkitektur, konst, formgivning och design under ett och samma tak.

Läs mer om Jonas Torstensson