Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Designtorget

  99 kr

  Maskskallra

  Kalikås klassiska maskskallra.

  Greppvänlig skallra för den allra minsta handen. Gjord i supermjuk, miljövänlig velour. Färgglad maskskallra som är perfekt som första leksak till den nyfödda eller som doppresent. Maskskallran ingår i Kalikås Fair Play-kollektion. Skallran säljs till förmån för Plan International Sverige. Eftersom skallrorna tillverkas helt för hand så varierar de i färgställning och utseende. P.S. Håret blir lockigt efter att man har gnagt på det tillräckligt!

  Tyget är av STANDARD 100 by OEKO-TEX® Passar utmärkt från 0 år.Längd; 16 cm Tvättas i 30 grader (gärna i tvättpåse eller handtvätt)

  Maskskallran är självklart giftfri och CE-märkt samt testad enligt gällande säkerhetskrav för Sverige och Europa, EN71-3. Tvätt och sömtestade.

  För varje såld skallra doneras 5 kr till Plan International Sverige till förmån för alla barns rättigheter. Levererar med något varierade hårfärger. Material: 100 % polyester.

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  SKU 1000092
  Färg Multi
  Bredd 7 cm
  Höjd 17 cm
  Djup 2 cm
  Varumärke Designtorget
  Tvättråd 30°
  Material Bomullsplysch
  Varumärke/Formgivare

  Designtorget

  Historien om Designtorget började 1993 med en stor och hopplös yta i Kulturhusets bottenplan i Stockholm. En arkitekt fick möjlighet att göra något åt utrymmet och med ett starkt kulturintresse gick tanken direkt till alla de formgivare och uppfinnare som gick arbetslösa i lågkonjunkturen. Så väcktes idén om en marknadsplats för form och innovationer och Designtorget såg dagens ljus.

  Läs mer om Designtorget
  Kompletterande produkter