Betala med Klarna & Swish
Köp 2 produkter, få 20%! KOD: SOMMAR20
Fraktfritt till ombud över 499kr

Om oss

 

Designtorget är en destination för dem som vill upptäcka design och formgivare. Vi har 10 butiker på attraktiva lägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Jönköping, Helsingborg och Malmö. Allt för att vara tillgängliga för våra kunder och ge våra samarbetspartners bästa möjliga exponering. Utöver det så har vi en webbshop för att öka tillgängligheten där vi inte finns representerade lokalt, samt för att möta våra kunders och samarbetspartners efterfrågan på en digital närvaro.

I våra butiker som är verksamhetens hjärta hittar du väl utvald design för hemmet i första hand. Du hittar produkter inom bl.a. kök, hall och förvaring, vardagsrummet, belysning, teknik samt smycken och accessoarer. Men vi har också ett ömmande intresse av att hitta ny och kvalitativ design inom områden som rör sig utanför hemmet, lite som en krydda i vardagen. Detta gör våra butiker spännande och vi tror och hoppas att varje besök hos oss ska medföra en upplevelse utöver det vanliga.

Affärsidé och vision

Designtorget erbjuder designprodukter i inspirerande miljöer till människor som vill upptäcka design och formgivare.

Designtorget är en marknadsplats som gör det möjligt för formgivare att göra verklighet av goda idéer och introducera dem för marknaden. Designtorget jobbar med konceptutveckling och produktion såsom med traditionellt inköp och försäljning. Utöver det så rymmer affärsidén en strävan efter att faktiskt göra skillnad för svensk design, att vara en hävstång för unga formgivare och att vara en aktiv och engagerad part i designsveriges blomstrande utveckling.

Mer specifikt väljer vi regelbundet ut nya produkter från kända och okända formgivare och tar in dem till försäljning. Produkterna väljs ut av vår jury och grundkraven, förutom att vi gärna vill vara först med att ha produkten i vårt sortiment, är att de ska passa in i konceptet stilmässigt, hålla en hög kvalitet och vara hållbara ur produktionsperspektiv. De får gärna vara kreativa och nyskapande. Alltid med en egen historia. Hur länge varorna finns till försäljning beror både på efterfrågan och på överenskommelsen med formgivaren. Relationen till de formgivare och leverantörer vi samarbetar med värderar vi nämligen oerhört högt.

 

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led! Läs mer om vår hållbarhetsstrategi här.

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord