Betala med Klarna & Swish
15% på String
Fraktfritt över 499 kr

Sägen

1595 kr

Örhänge Berså/Mon Amie Rotate earrings

Vackra silverörhängen har två ikoniska mönster på vardera sidan, så att du kan bära den efter ditt humör. Det är en smakfull kombination av Stig Lindbergs Berså och Marianne Westmans Mon Amie, två av Sveriges mest älskade designer. Sägen är ett exklusivt, hållbart smycke som är tillverkat av återvunnet silver och porslin. Den finns i två storlekar, så det finns säkerligen en som är perfekt för dig. Lägg till en touch av elegans och klass till vilken outfit som helst med dessa fantastiska örhängen!

Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2004903
Färg Silver
Bredd 1.4 cm
Höjd 3 cm
Care Instructions SILVERPUTS
Varumärke Sägen
Formgivare Sägen
Tillverkningsland Indonesien
Material Återvunnet silver
Varumärke/Formgivare

Sägen

Med ett unikt och konstnärligt mindset designar Sägen för den moderna, medvetna kvinnan som shoppar omsorgsfullt för en evig och hållbar stil. Kollektionerna kombinerar Skandinaviskt formspråk och återbrukad klassisk design med ett exklusivt internationellt uttryck. Sägen är exklusiv hållbar smyckesdesign med en historia.

Läs mer om Sägen
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.