Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Designtorget

  350 kr

  Örhängen Flora

  Mässing örhängen i form av löv från svensk designer Sofia Weman som är en redan etablerad smyckesdesigner hos Designtorget. Hennes stora passion är smycken, och drivkraften är att få skapa fritt. Inspirationen kommer från det organiska som finns runt oss i vår natur.

  Material: krok i förgyllt silver, hängen i mässing

  Lagerstatus: Tillfälligt slut
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Guld
  Bredd 6.4 cm
  Djup 3.5 cm
  Varumärke Designtorget
  Formgivare Sofia Weman
  Material Mässing
  Varumärke/Formgivare

  Designtorget

  Historien om Designtorget började 1993 med en stor och hopplös yta i Kulturhusets bottenplan i Stockholm. En arkitekt fick möjlighet att göra något åt utrymmet och med ett starkt kulturintresse gick tanken direkt till alla de formgivare och uppfinnare som gick arbetslösa i lågkonjunkturen. Så väcktes idén om en marknadsplats för form och innovationer och Designtorget såg dagens ljus.

  Läs mer om Designtorget

  Sofia Weman

  Sofia Wemans stora passion är smycken, och drivkraften är att få skapa fritt. Inspirationen kommer från det organiska som finns runt oss i vår natur. År 2013 sedan lanserades kollektionen ”Nature”, som är en inspiration av vår natur. Det i kombination med olika ädelmetaller som guld och silver skapar ett intressant uttryckssätt och blir ibland nästan lite komiskt.

  Läs mer om Sofia Weman