Betala med Klarna & Swish
15% på ett köp! Kod: JULI15
Fraktfritt till ombud över 499kr

Sälj hos oss

På Designtorget letar vi ständigt efter produkter som förnyar vårt sortiment och kan representera ny skandinavisk design. Vi är intresserade av produkter från både väletablerade varumärken, mindre producenter och konsthantverkare samt enskilda formgivare. 


I över 25 år har Designtorget varit en plattform för ny design. Över 8000 formgivare och innovatörer har sålt i våra butiker vilket gör oss helt unika i Sverige. Vi är i korthet en marknadsplats som gör det möjligt för formgivare att göra verklighet av sina goda idéer och introducera dem för marknaden.

Läs mer om hur en ansökan går till samt om vad du ska tänka på innan du ansöker, här.

Kontakt

Mindre producenter & formgivare/hantverkare

Har du en färdig produkt som du tror skulle passa hos oss? Välkommen att ansök till Designtorgets Jury med en intresseanmälan på [email protected]!
När vår jury bedömer ansökningar väger vi in flera aspekter. Däribland behov inom respektive kategori, säsongsbetoning, formspråk, materialval, hållbarhet och om produkten är redo för försäljning. Vidare väger vi in om produkten/idén är kommersiell, alternativt vilken roll den skulle få i vårt samlade erbjudande.


Välkommen att ansöka!

För etablerade varumärken

Vänligen kontakta vår inköpsavdelning. Här hittar du kontaktuppgifter.

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord