Hitta din butik
Meny

Marimekko

240 kr

Tallrik 25 cm Oiva

Enfärgade serien Oiva är en av Marimekkos mest är klassiska. Den enfärgade flata tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och passar utmärkt som komplement till svartvita servisen Siirtolapuutarha. Modellen på tallriken är formgiven av Sami Ruotsalainen.

Se andra delar ur serien nedan. Tallriken tål diskmaskin, mikro och frys. Finns i två storlekar; Ø 25 resp. Ø 20 cm.

Enfärgade serien Oiva är en av Marimekkos mest är klassiska. Den enfärgade flata tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och passar utmärkt som komplement till svartvita servisen Siirtolapuutarha. Modellen på tallriken är formgiven av Sami...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Vit
Diameter 25 cm
Varumärke Marimekko
Country of Manufacture Finland
Material Stengods
Varumärke/Formgivare

Marimekko

Marimekko är ett världsberömt finländskt designföretag som specialiserat sig på mode, väskor och accessoarer samt inredning. Bolaget startades av Armi Ratia som utvecklade det till ett ledande textildesignföretag under 1950- och 1960-talet. Bolagets mönster återfinns förutom på textilier på en rad andra produkter, bland annat porslin och väskor och säljs över hela världen. Under åren har företaget samarbetat med en uppsjö framgångsrika designers som Vuokko Nurmesniemi, Annika Rimala och Maija Isola.

Läs mer om Marimekko
Kompletterande produkter