Betala med Klarna & Swish
Designtorget fyller 30 år
Fraktfritt till ombud över 499kr

Bästa hemmakontoret 2021

Ett hemmakontor behöver karaktär

Vi på Designtorget har samlat ihop ett gäng produkter som kan göra det lilla extra för ditt hemmakontor. Våra favoriter är bland annat: String, Fundamental Berlin, posters från Paper Collective & utvalda bordslampor. Kika in och bli inspirerad av hur du kan inreda och få iordning ditt hemmakontor! 


 

STRING WORKS

Anna von Schewen och Björn Dahlström är formgivarna bakom Works serien och har även utvecklat nya produkter i String System med en lång rad smarta accessoarer.

 


”En arbetsplats hemma ska inte se ut som att man plockat hem möbler från jobbet. Ett hemmakontor behöver karaktär. Självklart ska det vara funktionellt, men det behöver personlighet i lika stora mått.”

String System är designat för att vara flexibelt men också estetiskt tilltalande, ett utmärkt val för en arbetsplats i hemmet.


”Allting är kopplat till funktion och hur man kan skapa flexibla kombinationer som fungerar i olika rumsmiljöer. ”


Eftersom String tar upp så liten golvyta, behöver man absolut inte avsätta ett helt rum för att ha en fungerande arbetsplats. Man kan lätt och enkelt ta vara på outnyttjad plats i hallen eller på vinden. Till och med en garderob kan förvandlas till en smart arbetsplats. Har du redan en Stringhylla i sovrummet eller vardagsrummet kan du dessutom komplettera med delar ur Works sortimentet. Sätt i ett fällbord, eller arbetsskiva med utdragslåda, ett skåp och några organisers så har du en komplett arbetsplats med specifika funktioner som samtidigt skapar praktisk hemtrivsel.


Möjligheterna och kombinationerna oändliga.

 

Länkar till färdiga kontorssystem:

Kontorsystem vit/ekKontorsystem vit

 

Tips! Ifall du vill bygga ett eget system kan du klicka in på "rita din egen stringhylla" och kombinera ihop ditt personliga stringkontor. 

 

KONTORSFAVORITER

Fundamental Berlin är ett nytt varumärke hos Designtorget i vår. Kolla in deras sortiment och dekorera ditt hemmakontor med fina boxar och gem i mässing. Fundamental Berlin är inte det enda nya hos Designtorget i vår, vi har även tagit in ett gäng poster från danska Paper Collective. Kika in och hitta din favorit! 

Länk till:
Fundamental Berlin & Paper Collective 

 

Bordslampor är ett måste i kontoret! Vi har ett brett sortiment som passar de flesta stilar. Våra favoriter i vår är bordslampan Column och bordslampan Peek från Menu.

Länk till:
Bordslampa Column & Bordslampa Peek

 


Tips på andra saker du kan ha i hemmakontoret hittar du nedan!

Köp nu

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord