Betala med Klarna & Swish
Presenttips! Upp till 40%
Fraktfritt till ombud över 499kr

Ehlén Johansson

Ehlén är utbildad industridesigner från Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg. Hon hämtar sin inspiration från naturen med sina fulländade proportioner. Allt från Smålands djupa skogar, Bohusläns karga skärgård, skånska öppna landskap och sina egna odlingar.

Hennes formspråk är modernt, skandinaviskt och stilrent. Det gör att hennes produkter förgyller rummet under långt tid och passar in i många sammanhang.   

”Produkterna jag skapar skall ha både god form och vara funktionella. Jag vill gärna inkludera någon extra fiffighet i produktens funktion eller konstruktion.  Exempelvis som att vara resurssnål vid materialval både för produkt och förpackning. Att jobba direkt med tillverkaren redan under produktutvecklingen, så att man formger med hänsyn till arbetsmiljö och produktionsmöjligheter är ett annat exempel. Att skapa en miljövänlig konstruktionslösning, som t ex att produkten är möjlig att frakta och lagra i ett platt paket är ytterligare ett".

Ehlén har erhållit ett flertal utmärkelser för sin design, bl a ”red dot design award”. Hon har även suttit i juryn för IF (Industri Form) ett antal gånger.

Mina produkter

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord