Betala med Klarna & Swish
Köp 2 produkter, få 20%! KOD: SOMMAR20
Fraktfritt till ombud över 499kr

Jobba hos oss

Vill du bli en av oss? Som en av Sveriges mest spännande detaljhandelskedjor är det naturligt att många hör av sig till oss. Oavsett om det gäller samarbeten kring produktutveckling, utannonserade jobb på huvudkontoret, eller för att arbeta i någon av våra butiker, så är vi alltid positivt inställda till de förfrågningar som inkommer! Skicka gärna din ansökan till [email protected].

 

Förutsatt det finns en utannonserad tjänst finner du den här. Om det inte finns någon tjänst utlyst för tillfället vill vi ändå uppmana dig att registrera din profil och göra en spontanansökan eller skicka din ansökan till [email protected]. Tjänster som framförallt butikssäljare utannonseras oftast inte, så för att ha en god möjlighet att vara med i urvalsprocessen bör du registrera din spontanansökan via länkarna nedan.
Lycka till!

Lediga tjänster:

Just nu söker vi personal till våra kommande butiker i Jönköping och Ödåkra.

Klicka på varje roll ovan för mer information.

Läs mer nedan om vad vi önskar av våra kollegor.

Butikschef

Som butikschef vill vi att du har minst 2-3 års erfarenhet i ledande ställning (butikschef/avdelningschef) inom detaljhandeln, med personal och resultatansvar från varuhus, butik, eller annan serviceintensiv verksamhet. Inte nödvändigtvis från design & inredning, men du ska självfallet ha ett stort privat intresse fördet sortiment vi erbjuder, för att kunna göra ett bra jobb. Du är sannolikt mellan 30-40 år för att ha hunnit få rätt erfarenheter, men också för att förstå vår vanligaste kundgrupp, som befinner sig just i de åren. Det är viktigt att din profil lutar starkt åt "sälj", men även innefattar personalledning och kundvård. För att passa in i rollen som butikschef vill vi att du har stort engagemang och genuin servicekänsla. Du är resultatinriktad och har en stark vilja att nå uppsatta mål. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och är mån om att få dina medarbetare att trivas. Du gillar försäljning och att själv arbeta operativt i butiken.

Säljare

Som säljare har du en positiv inställning, är utåtriktad och älskar att arbeta med människor. Du kan lätt se dig bli bekant med våra kunder och måste klara av att hantera en bred målgrupp. Självklart är du intresserad av design och har god kunskap om vårt sortiment och varumärke med allt vad det innebär! 

Studenter - Ni är framtiden!

Vi värnar om studenters möjlighet att komma ut i arbetslivet och får många förfrågningar kring praktikplatser. Ibland har vi konkreta behov och frågeställningar som vi vill ha hjälp med och ibland är det upp till studenter själva att formulera en uppgift. Vi erbjuder praktikplatser till drivna studenter inom områden som Inköp, Marknad, Produktutveckling, Grafisk Design, Varuexponering och Digitala affärer.  För praktikplatser inom Grafisk Design mottar vi även gärna din portfolio. Välkommen att höra av dig!

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord