Betala med Klarna & Swish
Presenttips! Upp till 40%
Fraktfritt till ombud över 499kr

Elin Lundvik

Elin Lundvik är utbildad på Folkuniversitetets metallinje, och på Nyckelviksskolan där hon gått både metall-  och hantverkspedagoglinjen

Kärleken till metall började redan i gymnasiet på Waldorfskolan, och sedan dess har hennes känslor till hantverket bara vuxit. Elin har sin gamla skola att tacka för mycket eftersom en stor del av undervisningen där handlar om konst och hantverk. Hon hade en mentor som hon såg upp till mycket, och som fortfarande är en stor förebild; Hans Scherlund.

Inspirationen kommer från enkla vardagliga detaljer och från naturen, det enkla rena tilltalar henne snarare än krussiduller och trixiga former. Elin har gjort smycken för bland annat Lidingöloppet, Musikhjälpen, och till olika musiker och artister som Lars Winnerbäck, och nu senast till Pernilla Andersson inför melodifestivalen.

"Jag känner en stark dragning till att arbeta med händerna och har gjort så länge jag minns. Det händer något i mig när jag låter sig slukas upp av ett hantverk, jag tycker det finns en stark kraft i det och att jag växer som människa på något sätt. Även att skapa tillsammans med andra och mötas genom det tilltalar mig mycket."

Mina produkter

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord