Betala med Klarna & Swish
Presenttips! Upp till 40%
Fraktfritt till ombud över 499kr

Johanna Örn

Johanna är en formgivare som innehar en MFA från Konstfack. Hon har också studerat på HDK och Design Academy Eindhoven i Holland. Sedan 2003 är hon verksam som frilansade textil- och produktformgivare och driver just nu designstudion BY MAY tillsammans med Maria Bergström.

 

 

Desigtorget och Johanna Örn är en kombination som går långt tillbaka. I flera år har hon sålt egendesignad fönsterfilm under varumärket Siluett Frost. Den frostade fönsterfilmen fungerar som insynsskydd samtidigt som den släpper igenom dagsljus. Fönsterfilmen är statiskt vidhäftande och fäster utan klister, vilket gör att den är lätt att montera och lätt att ta bort utan att den lämnar märken. Fönsterfilmen kan sedan användas igen! Siluett Frosts fönsterfilm är ftalatfri och är tillverkad i Sverige.

2017 utökades samarbetet när Johanna fick i uppgift att ta fram en serie paketkort exklusivt åt Designtorget. Korten trycks i Sverige, finns i två storlekar och har visat sig bli det perfekta komplementet till alla presenter som kommer ifrån Designtorget!

Mina produkter

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord