Betala med Klarna & Swish
15% på en valfri vara! Ange kod: HAPPY15
Fraktfritt till ombud över 499kr

Kumvana Gomani Holmberg

Kumvana Gomani Holmberg är utbildad formgivare som har studerat vid EmiIy Carr University of Art and Design. Hon har arbetat som designer inom filmbranschen i Kanada i många år innan hon flyttade till Sverige 2006. I Sverige startade hon sitt eget företag, med fokus på hållbar och rättvisemärkt design.

År 2009 vann hon den internationella formgivartävlingen Inhabitat Eco, vilket var ett stort erkännande. Efter det inbjöds hon att delta i Eco Chic modeshow i Genève, där hon visade sin första kollektion av smycken och kläder tillverkade av återvunnet material. Hennes egendesignade Swedish Love Story halsband och armband började säljas på MoMa New York, samt i Seoul och Tokyo - och de fortsätter att vara mycker populära. Samma år började Designtorget sälja hennes smycken i sina butiker i Sverige och Norge.

Kumvana är baserad i Örebro, men ser sig som en formgivare utan nationella gränser. Hon samarbetar med designers i bland annat Kambodja och Indien. När du köper produkter av Kumvana köper du inte bara kvalitetsdesign - du hjälper också till att stötta familjer i dessa länder.

Alla Kumvanas metallbaserade smycken som du hittar på Designtorget är gjorda av ett lite annorlunda material. De är nämligen tillverkade av återvunna landminor!

Mina produkter

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord