Betala med Klarna & Swish
15% på en valfri vara! Ange kod: HAPPY15
Fraktfritt till ombud över 499kr

Mads Sætter-Lassen & Emil Krøyer

Den Köpenhamnsbaserade designstudion Krøyer-Sætter-Lassen skapar möbler och inredningsföremål för kunder över hela världen. Grundades 2016 av Mads Sætter-Lassen och Emil Krøyer, deras ärliga inställning till design resulterar i logiska, funktionella och skulpturala föremål som visar upp deras starka kulturella förståelse och danska design arv för att överbrygga klyftan mellan konst och design.

Krøyer-Sætter Lassen inledde sitt samarbete vid Kungliga Danska Konstakademiet, School of Design, där de har tagit examen med sin BA och därefter en MA. Deras samarbete har vuxit från att ge-och-ta om konst och design till att skapa befintliga projekt. Duon känner igen deras olikheter och styrkor, vilket gör att de kan närma sig sin process från olika karaktärsvinklar.
 
Krøyer-Sætter Lassen engagerar varandra för att söka nya material och perspektiv för att arbeta på ett snyggt sätt. Krøyer och Sætter-Lassens ärliga fokus avslöjas genom deras hänsyn till materialegenskaper och tektoniska detaljer. De föredrar att göra det medvetna valet att förvandla en skarv eller montering till en synlig designtillgång istället för att dölja den, att hålla fast vid det industriella sättet.

Våra Produkter

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord