Betala med Klarna & Swish
Köp 2 produkter, få 20%! KOD: SOMMAR20
Fraktfritt till ombud över 499kr

Normal Object Factory

Normal Object Factory drivs av design- och hantverksduon Alexandra Nilasdotter (f. 1991, SWE) och glaskonstnären Chien-Kuang Liu (f. 1988, TW). Båda med kandidatexamen i keramik och glas från The Royal Dansih Academy of Fine Arts, Danmark, och Chien-Kuang med en magisterexamen från CRAFT, från Konstafack. 

Alla produkter från Normal Object Factory produceras i deras ateljé i den gamla porslinsfabriken i Gustavsberg, Stockholm, Sverige. Inspirationen kommer från svensk och taiwanesisk designhistoria, traditionellt hantverk och mötet mellan dessa två kulturer arbetar Normal Object Factory med olika material, som glas, keramik och trä. NOF gör sin egen småskaliga produktion, där allt görs för hand i ateljén och glashyttan i Gustavsberg, Stockholm. Deras produkter säljs över hela världen och de arbetar med utställningar, gallerier och i olika projekt med andra kreatörer.

Glaset DOT är Normal Object Factorys signaturglas och är designat som det perfekta mötet mellan det eleganta och det lekfulla, och fungerar för alla tillfällen. Skålen SESAM är designad för att servera allt från förrätt till efterrätt, glass, snacks, yoghurt och frukt.

Våra produkter

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord