Betala med Klarna & Swish
15% på String
Fraktfritt över 499 kr

Svensk produktion hos oss!

Vi på Designtorget har plockat ut alla våra svensktillverkade presenter & produker för att du enkelt ska kunna shoppa svenskproducerat! Här tipsar vi om svensktillverkade möbler, lampor & inreding från kända varumärken som Stolab, Born in Sweden, String, Maze, Swedish Ninja etc. Kolla in och bli inspirerad!

 

3 kategorier med svenska tips! 

1. Möbler

Pinnockio, Lilla Åland, Miss Holly, Stol Arka, Pall Palle, Pall Anyone..vilken är din favorit?

Pinnstolen Pinnockio är tillverkad i massiv björk med rejäla och stabila ben som skruvas in i sitsen. En klassisk pinnstol som genom sitt formspråk passar tillde flesta borden! Ikoniska Lilla Åland formgiven av Carl Malmsten är en sann trotjänare i Stolabs sortiment och en favorit som vid många tillfällen fått representera god svensk 1900-talsdesign. Miss Holly, en väldigt graciös och generös stol på samma gång. En stol som är lika vacker som funktionell, med många detaljer som vittnar om yrkesskicklighet och kärleken till trä som material. Loungstolen Arka, har en karaktäristisk form som gör att stolen passar lika bra som solitär som i en grupp om flera stolar. 

 


Stringhyllor, String Pocket & Stringsystem är snygga, stilrena & framförallt tidlösa! Vi på Designtorget har tillsammans med String tagit fram färdiga hyllsystem i utvalda kombinationer och färger för att förenkla din planering så du enkelt kan inreda med String hemma. De färdiga hyllsystemen passar utmärkt för hemmakontoret, förvaring till köket och hängare till barnrummet. Är du intresserad av att rita ditt eget system har vi ett verktyg här & eller spana in alla våra String-delar här

 

 

Länk:
Pinnockio, Lilla Åland, Pall Anyone, Skoställ bill & Loungestol Arka 

 

2. Belysning

Little Darling från för malmöbaserad Swedish Ninja har formgivit en lekfull bordslampa. Designen är inspirerad av längdskillnaden mellan Maria (formgivaren) och hennes man! En annan lekfull lampa från Swedish Ninja är C.Lamp Little Cord en vägghängd lampa som kommer i flera färger. Swedish Ninja har lanserat den nya lampan som sprider glädje i rummet. Låt kreativiteten flöda och exprimentera med de olika färgerna på väggen, lampan kan hänga själv eller tillsammans med de andra färgerna. Länk:

Little Darling finns i färgerna: blå, grön, rosa, gul, vit, röd & svart
C.Lamp Little  finns i färgerna: blå, grön, rosa, gul, vit, röd & svart 

 

 

3. Inredning 

Inredning och intresset för inredningsdetaljer har blomstrat den senaste tiden. Vi på Designtorget kommer tipsa om våra bästa tips för ett personligt, lekfullt och stilrent hem! Ängsfälla är en blompress där du lägger dina växter mellan skivorna av akrylglas och pressar sen samman plattan med hjälp av mässingbeslag. Mellan glasen sker förändringar hos växterna. Stumpastaken, en snygg, stilren och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus, små ljus, värmeljus, kronljus, eller glasvaser. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden. Vasen Doughnut formgiven av Anna Wadle är en handgjord liten vas av stengodslera med glaserad insida & utsida. Pryd den med dina vackraste sticklingar eller små handplockade sommarblommor. Kolla även in Alma-serien från Anna Wadle. Porslin-serien Coastline från Swedenland är inspirerad av kustlinjen från ovan där man använt de oregelbudna linjerna där land möter hav. Där bildas nya former, strukturer och magiska färger.


 

Länk:
Ängsfälla, Stumpastaken, Doughnut, Alma & Coastline 

Stumpastaken svart: Ljusstake Stumpastaken Svart, Stumpastaken Small Svart & Stumpastaken Fyran Svart

Stumpastaken aluminium: Ljusstake Stumpastaken, Stumpastaken Lång, Stumpastaken Ettan, Stumpastaken Fyran & Stumpastaken Small

Stumpastaken tillbehör: Galler svart, Galler Svart Small, Vas Mini, Galler Aluminium Small & Galler Aluminium 

 

Kolla in alla våra svensktillverkade produkter här!

 

Köp nu

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord