Hitta din butik
Meny

Stolab

7399 kr

Stol Miss Holly ask

När Stolab för första gången möter formgivaren Jonas Lindvall känns det naturligt att pinnstolen kommer i fokus. Med respekt för det som varit och känsla för vad vi saknar idag har Miss Holly vuxit fram. Jonas har hämtat inspiration från pinnstolar världen över och skapat en helt egen version med tvådimensionell känsla. Graciös och generös på samma gång. En stol som är lika vacker som funktionell, med många detaljer som vittnar om yrkesskicklighet och kärleken till trä som material. Allra tydligast blir det i toppstycket, som är format i ett och samma stycke. Miss Holly är lika vacker som solitär som i en grupp med flera. Sitthöjden fungerar till de flesta matbord.

Bredd: 62 cm
Djup: 54 cm
Höjd: 82 cm
Sitthöjd: 44 cm
Sittdjup: 40 cm

Lagerstatus: Beställningsvara –Leveranstid 4-6 veckor
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Ask
Bredd 62 cm
Höjd 82 cm
Djup 54 cm
Varumärke Stolab
Formgivare Jonas Lindvall
Material Ask
Varumärke/Formgivare

Stolab

På Stolab har vi tillverkat möbler på samma plats i Smålandsstenar sedan 1907. Det har gett oss en värdefull skatt av kunskap som präglar hela vår verksamhet.

 

Läs mer om Stolab

Jonas Lindvall

Jonas Lindvall är en av Sveriges mest framstående och framgångsrika arkitekter och möbelformgivare. Som arkitekt har Lindvall gjort allt ifrån privatvillor och lägenheter till affärs-, restaurang-, och hotellinredningar. Som möbelformgivare har han gjort ett flertal prisbelönta möbler.

Läs mer om Jonas Lindvall
Kompletterande produkter