Hitta din butik
Meny

Design House Stockholm

220 kr

Mugg Blåklint 28 cl

Återupplev barndomens sagor med hjälp av Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Här en söt porslinskopp med blomsterflickor, perfekt till frukosten eller fikastunden. Tål diskmaskin och mikro.

Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.

Elsa Beskow är en av Sveriges mest inflytelserika barnboksförfattare och illustratörer. Hennes berättelser och hennes illustrationer var ett dominerande inflytande i världen av barnböcker i mer än 50 år. Hennes böcker har översatts till mer än 20 språk och många av dagens barnboksförfattare och illustratörer har inspirerats av hennes konst.

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Blå
Höjd 9.5 cm
Diameter 8 cm
Varumärke Design House Stockholm
Formgivare Catharina Kippel
Material Porslin
Varumärke/Formgivare

Design House Stockholm

Design House Stockholm samlar det bästa av skandinavisk design under ett tak och brinner för att hitta innovativa produkter med karaktär och personlighet.

Läs mer om Design House Stockholm

Catharina Kippel

Formgivaren Catharina Kippel är utbildad på Konstfack och har även studerat klassiska bränntekniker inom keramik i Japan. Hon är dessutom utbildad glasblåsare. Hon har samarbetat med Design House Stockholm sedan mitten på 90-talet, och har givit upphov till en mängd prisbelönta porslinsserier.

Läs mer om Catharina Kippel
Kompletterande produkter