Design House Stockholm

4990 kr

Lampa Luna Klar Medium

Online exklusivt

Lampa Luna Klar Medium är en taklampa designad av Alexander Lervik för Design House Stockholm. Luna är helt gjord av glas, även locket. Elektricitet förvandlas till en av de ursprungliga ljuskällorna - vår måne. Jordklotet hänger på ett akrylkors utformat för att låta ljuset skina igenom det. Luna finns i fyra storlekar (liten, medium, stor amd x-stor), medan små, medelstora och stora kan kopplas ihop med Kosmos-hållare.

Alexander Lervik är övertygad om  att Luna är den ultimata världshängen och vi håller med; "Min utmaning var att bli av med det glansiga plastlocket som döljer kablar och hängmekanismen och alla överflödiga armaturer, som verkligen tar bort något från varje glasklot som jag någonsin har sett."

OBS! Stickkontakt ingår ej, köpes separat. 

Lagerstatus: Leveranstid 1-2 veckor
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2001651
Färg Klar
Diameter 30 cm
Storlek Medium
Care Instructions TORKA MED TRASA
Varumärke Design House Stockholm
Formgivare Alexander Lervik
Tillverkningsland Polen
Material Glas
Varumärke/Formgivare

Design House Stockholm

Design House Stockholm samlar det bästa av skandinavisk design under ett tak och brinner för att hitta innovativa produkter med karaktär och personlighet.

Läs mer om Design House Stockholm

Alexander Lervik

Alexander Lervik, född 1972, är en svensk formgivare och möbeldesigner med bas i Stockholm. Han har en examen från Beckmans designhögskola (1998). 

Läs mer om Alexander Lervik
Liknande produkter

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!