Betala med Klarna & Swish
20% rabatt på valfri vara! KOD: JUNI20
Fraktfritt till ombud över 499kr
Paper Collective
Från 0 kr

Poster Hand and Wall

20% valfri vara kod: JUNI20

Poster Hand and Wall av Mikael Siirilä är tillverkad med en traditionell silvergelatinprocess som ger motivet textur och djup. Postern är tryckt på obestruket papper som är FSC certifierat och finns i fler storlekar, den är tillverkad i Danmark och Svanen-märkt.

Mixa och matcha olika posters från Paper Collective för att få till en levande känsla i ditt hem.

Lagerstatus online: På väg till oss
Favoriter
Dela
Information
Artikelnummer 2004574
Färg Gul/Multi
Varumärke Paper Collective
Tillverkningsland Danmark
Material FSC papper
Varumärke/Formgivare

Paper Collective

Danska Paper Collective samlar de främsta grafiska formgivarna, konstnärerna och fotograferna på ett och samma ställe. Resultatet är kreativa och snygga konsttryck, designaffischer och illustrationer. Hos Paper Collective hittar du ett stort utbud av posters med ikoniska, trendiga och tidlösa tryck.

Miljö och hållbar produktion står i fokus hos Paper Collective och alla deras posters produceras i Danmark och bär Svanenmärket. Varje poster från Paper Collective är kopplad till någon form av välgörenhet och för varje print de säljer så donerar kollektivet 10% till välgörenheten som skaparen har valt.

Läs mer om Paper Collective
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.