Betala med Klarna & Swish
Adventskalendrar & Stjärnor upp till 50%
Fraktfritt till ombud över 499kr
Paper Collective
Från 0 kr

Ram Mörk Ek Plexi

Klassisk ram i mörk ek med plexiglas från danska Paper Collective. En tavelram använder du för att på bästa sätt framhäva dina posters eller din konst. En ram fångar in motivet och stärker uttrycket, genom att blanda former, färger och storlekar på dina ramar kan du skapa ytterligare en dimension bland dina konstverk.

Plexiglaset är antireflekterande. Finns i storlekarna 30x40 cm & 50x70 cm. Kom ihåg att ta bort skyddsfilmen från glaset när du ramar in ditt konstverk.

Kolla in hela sortiementet av Paper Collective här

Lagerstatus online: På väg till oss
Favoriter
Dela
Information
Artikelnummer 2003977
Varumärke Paper Collective
Tillverkningsland Italien
Material Solid oak wood / plexi glass
Varumärke/Formgivare

Paper Collective

Danska Paper Collective samlar de främsta grafiska formgivarna, konstnärerna och fotograferna på ett och samma ställe. Resultatet är kreativa och snygga konsttryck, designaffischer och illustrationer. Hos Paper Collective hittar du ett stort utbud av posters med ikoniska, trendiga och tidlösa tryck.

Miljö och hållbar produktion står i fokus hos Paper Collective och alla deras posters produceras i Danmark och bär Svanenmärket. Varje poster från Paper Collective är kopplad till någon form av välgörenhet och för varje print de säljer så donerar kollektivet 10% till välgörenheten som skaparen har valt.

Läs mer om Paper Collective
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.