Hitta din butik
Meny

Globen Lighting

1725 kr

Vägglampa Astoria vit

En elegant vägglampa från Globen Lighting som 2016 blev vinnare av Hus & Hems designtävling. Astoria kombinerar funktion och design på ett perfekt sätt. Opalglaset ger ett mjukt och behagligt ljus och de runda brickorna är justerbara. Låt den pryda hallen, vardagsrummet eller varför inte använda den som sänglampa.Formgivare: Anna LanderholmMaterial:
En elegant vägglampa från Globen Lighting som 2016 blev vinnare av Hus & Hems designtävling. Astoria kombinerar funktion och design på ett perfekt sätt. Opalglaset ger ett mjukt och behagligt ljus och de runda brickorna är justerbara. Låt den pryda hallen, vardagsrummet eller varför inte använda...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Vit
Bredd 30 cm
Höjd 62 cm
Djup 27 cm
Varumärke Globen Lighting
Country of Manufacture Kina
Varumärke/Formgivare

Globen Lighting

Globen Lighting grundades 1983 av Anders Hall, som efter mångårig erfarenhet från belysningsbranschen hade slagit sig ner i Svenljunga, strax söder om Borås. Globen Lighting har funnits på marknaden sedan 35 år och är mer kreativa än någonsin. De kommande 35 åren lovar de att fortsätta vara nytänkande, värna om uniciteten och kombinera design, funktion och känsla.

Läs mer om Globen Lighting