Betala med Klarna & Swish
Köp 2 produkter, få 20%! KOD: SOMMAR20
Fraktfritt till ombud över 499kr

Jesper Ståhl

Jesper Ståhl är frilansande designer med rötter i Småland. Han har en Master of Design från Royal Collage of Art i London, och hans portfolio innehåller allt från köksredskap, verktyg och bestick, till möbler, belysning och elektronikprodukter. Hans arbete har erhållit flertalet utmärkelser, nationellt liksom internationellt.

Jespers formgivning präglas av en egen och tydlig berättelse, fokus på produktens användande, ett konsekvent genomförande med omsorg om de små detaljerna, och en strävan efter en avskalad enkelhet i sitt uttryck. Jesper brinner för nära dialoger och har i sina vitt skilda produktområden samarbeten med några av Skandinaviens erkända varumärken, så som Design House Stockholm, Vedum, Byarums Bruk, Materia och Lystra.

För Jesper handlar formgivning dels om att se till konsumentens behov, dels att spegla vad varumärket står för. När det gäller möbler är förstås formgivarens egen personlighet och uttryckssätt en viktig ingrediens. I detta möte skapas produkter som är unika, tidlösa och tydliga i sitt formspråk och som har hög funktionalitet. Produkter som passar in i många olika miljöer.

Jesper Ståhl har fått många utmärkelser under åren; ID Design Review för trumset Drum Revolution, Gjuteriföreningens förstapris för belysningsserien Liverti, vinnare i Core Design för knivserien Virtuoso, kulturdepartementets pris Designstafetten 2007 med flera.

Mina produkter

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord