Betala med Klarna & Swish
20% På Pall Emil!
Fraktfritt till ombud över 499kr

Färgglatt hemma hos Erik Josefsson

Med noga utvalda inredningsdetaljer kan man enkelt skapa ett unikt, personligt och hemtrevligt hem. Influencern Erik Josefsson har inrett sitt fina hem med designprodukter från oss på Designtorget och skapat en ombonad känsla med en perfekt kombination av färg, form och mönster. Följ med och inspireras av Eriks fantastiska hem!
Erik går att hitta under namnet @erinterior på Instagram

Detaljer som gör skillnad

Erik inreder med detaljer som sticker ut och tillsammans skapar ett intressant rum. Han älskar mixen av design, funktion och lekfullhet.

Kuddfodralet Fifi i en klar rosa och orange färg blir en perfekt färgklick i en enfärgad fåtölj och krukan Schackruta ger liv till rummet med sitt lekfulla mönster. Lampan Vuelta ger ett intresseväckande intryck med sin unika form.

"Den här superfina vasen är som en skulptur i sig och superlätt att sätta några få blommor i, älskar vaser som inte kräver ett helt gång blommor för att bli fint!"

Leksaker som kan stå framme

Med snygga leksaker kan leksakerna bli en fin detalj i vardagsrummet. Erik har ställt stapelblock och trädockor på två av sina favoritprodukter; pallen/sidobordet Bit och Clamp Tray i klarblått.

"Pall, bord, piedestal eller bara en snygg inredningsdetalj, mångsidigare möbel får man leta efter!"

"Andra favoriten är den här geniala hyllan/brickan. Så himla fin detalj i sig, jättehärlig att lyfta fram fina detaljer på och perfekt att sätta på en smal fönsterbräda för att kunna placera en större växt eller annat föremål där."

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord