Betala med Klarna & Swish
20% på ett köp!* Kod: S7GW9
Fraktfritt till ombud över 499kr

Inspireras och inred med Joanna Fingal

Det är enkelt att förnya känslan i sitt hem med små medel och inredningsdetaljer i färg. Influencern Joanna Fingal har inrett hemmet med sina favoriter från oss på Designtorget och hittat den perfekta balansen mellan lekfullt och stilrent. Följ med och inspireras av Joannas fantastiska hem!
Ni hittar Joanna under användarnamnet @joannafingal på Instagram

Joannas bästa inredningstips!

Låt säsongens blommor ta plats

Låt säsongens blomsterarrangemang ta plats i hemmet och addera en ny vas och flytta runt dina inredningsdetaljer, det ger rummet en helt ny balans. Joannas personliga favoritvas är vasen Muse och vi kan inte annat än hålla med. Den är helt fantastisk med sin oregelbundna form och finns i en mängd härliga färger som lyfter vilket hem som helst! Förutom att Muse passar utmärkt med de maffigaste buketterna så är det en väldigt fin inredningsdetalj precis som den är utan blommor.

Investera i en hållbar och snygg matta

En matta gör otroligt mycket för ett rum, det blir ombonat och ramar in resten av inredningsdetaljerna. Om du vill ändra känslan i rummet, börja med mattan. I vardagsrummet har Joanna valt att inreda med Matta Henny som är en stilsäker matta som tillför det lilla extra i rummet. Mattan Henny är tillverkad i återanvänt PET-material.

Det är detaljerna som gör skillnaden

Men de små detaljerna du väljer att inreda hemmet med så skapar du den största skillnaden. Addera ett sidobord, en mysig lampa och servera drinken i snygga dricksglas så ska du se att skillnaden blir större än du kunnat tro! Pallen Bits pixlade yta består av små bitar av 100% återvunnen hushålls- och industiplast. Använd som just sidobord, soffbord eller varför inte ett sängbord?

Sno stilen

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord