Betala med Klarna & Swish
15% på köp över 500kr* - KOD: MARS15
Fraktfritt över 499 kr

Pynta för påsk

Påsken är ett magiskt tillfälle på året som ofta förknippas med glädje och fest. En tid då vi gärna vill pryda hemmet lite extra och skapa den perfekta påskstämningen. Pryd hemmet på ett lekfullt och färgglatt sätt, och upplev glädjen i de små detaljerna. Ta in påskriset eller blommorna, duka upp med våriga färger och ta fram de små dekorationerna som gör det lilla extra för påsken.

Ris och blommor

Oavsett om du gillar det klassiska påskriset eller hellre vill inreda med våriga blommor så kommer växter i hemmet skapa den ultimata påskstämningen. Piffa upp riset eller blombuketten med färgglada, hållbara hängen i naturnära material som garanterat håller för många påskfiranden framöver.

De små detaljerna

För att påskstämningen ska bli komplett bör du inte glömma de små detaljerna som piffar upp hemmet. Fyll på med prydnader och dekorationer som gör hemmet extra vårigt. Från trädekorationer och glasägg till en vacker vas eller ljuslykta i fin ljusgula detaljer som du även kan använda året runt.

Duka upp för påskens festligheter

Duka upp för påskens alla festligheter med vänner och familj. Välj glas, porslin och textiler i våriga färger, stearinljus med en twist och glöm inte påskgodiset! En fin vas pryder bordet på ett pampigt som smakfullt sätt, och är den perfekta basen för att skapa påskstämning. Gör hemmet lite extra påskigt med pynt och dekorationer som matchar årstiden.

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord