Betala med Klarna & Swish
20% På Pall Emil!
Fraktfritt till ombud över 499kr

Presenttips till alla i din närhet

Nu är tiden för examen, bröllop, dop och sommarpresenter här finner du alla våra bästa tips och favoritpresenter. Fynda bland fina, roliga, betydelsefulla och minnesvärda presenter till både student, dop och examen!

Presenttips till brudparet

Ripple serien är både stilrena och eleganta. De har snygga räfflade detaljer och alla glas är munblåsta. Det som gör ripple serien utmärkt som bröllopspresent är att de passar alla och till alla tillställningar.

Brandsläckare och brandfilt från Solstickan är en perfekt present att ge bort i bröllopspresent. Den är både en stilren inredningsdetalj och även en omtänksam gåva ifall en eldsvåda skulle inträffa. Perfekt att hänga på väggen i köket där brandrisken är som störst.

Kamera polaroid är den perfekta gåvan att ge bort till ett nygift bröllopspar för att kunna spara härliga minnen. Ge bort den till paret som älskar att fota och föreviga alla livets härliga stunder. Perfekt för alla kommande resor och äventyr!

Brödrost och vattenkokare från Dualit är klassiska presenter till brudparet, det går aldrig ut ur stil och är väldigt minimalistisk, så den passar alla hem. Vattenkokaren är tillverkad i rostfritt stål och har ett ergonomiskt utformat handtag. Den är tyst, snabb och stilren. Brödrosten kommer i flera olika färger och storlekar. Den är tillverkad i rostfritt stål och är väldigt stilren. Perfekt för den som gillar bagels och frallor då brödrosten har möjlighet att rosta bagels och frallor.

Student & examenspresenttips

LULU Copenhagen är perfekt för den som är lite kreativ och gillar att mixa och matcha med färg. Lulu Copenhagen är ett modernt danskt smyckes märke baserat i Köpenhamn. Finns ringar, halsband, berlocker med mera i många olika färger och de säljs styckvis gör det enkelt för dig att du kan mixa och matcha så att du får en personlig och unik look.

Bok "Det bästa har inte hänt än" från Nicotext! Den här boken är perfekt som studentpresent då den är till för att du ska kunna fundera över ditt framtida jag ett par minuter om dagen. Varje dag svarar du på en fråga som rör morgondagen. På så vis utvecklar du spontant en plan som hjälper dig att finna vad som är viktigt i ditt liv. Fyll i boken på bussen, vid frukostbordet eller i sängen. Det tar dig bara ett par minuter idag men ger dig idéer och hopp för imorgon. För … det bästa har inte hänt än. Jag boken också från Nicotext handlar om jaget, en perfekt bok för den som vill finna sig själv och analysera historien men också blicka framåt. Svara på frågor som rör dina drömmar, värderingar, minnen, styrkor, vänner, ideer och mycket mer. En perfekt present till en blivande student.

Vas Muse är en vacker och lekfull vas munblåst i kristall, vilket gör att alla vaser får ett unikt uttryck och varierar lite i färgnyansen. Den kommer i flera storlekar och härliga färgar. Den är tillverkad i Böhmen, Tjeckien. Mixa och matcha vaserna för att få till en lekfull stil hemma!

Presenttips till dopet

Kånken mini är en klassisk ryggsäck. Perfekt som doppresent till barnet som snart ska börja förskolan. En gåva som kommer kunna användas hela vägen upp till vuxen ålder då axelremmarna är långa och reglerbara för att passa både små och stora ryggar. Produkterna är mycket omtyckta för sin höga kvalitet och fina funktionalitet.

Bok sagan om dig och pläd från Klippan är två fantastiska presenter att de bort till någon som ska ha dop. Bok sagan om dig är en fylla-i-dok för barnets första år. En rolig och personlig gåva att ge bort till någon i doppresent. Boken är full av roliga frågor, kryssa i-alternativ och lekfulla illustrationer. Oavsett om du kryssar igenom boken snabbt eller går bananas med glitterpennor så blir boken ett minne som ni tillsammans kan läsa som en saga när barnet senare är nyfiken på ert första år tillsammans. Barnpläd från Klippan är en perfekt gosig gåva som kommer vara med för alltid och som kan ges i generationer. Den är tillverkat i 100 % ekologisk lammull. Man kan aldrig ha för många plädar.

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord