Betala med Klarna & Swish
Presenttips! Upp till 40%
Fraktfritt till ombud över 499kr

DESIGNTORGET 30 ÅR JUBILEUMSKOLLEKTION VÅR

I samband med att vi fyller 30 år har vi tillsammans med några av våra leverantörer skapat en kollektion av produkter i färger och utföranden speciellt framtagna för Designtorget. Vissa produkter är våra storsäljare som har varit med oss under en längre tid, som t.ex. Grow glas och Stumpastaken. Andra, som smyckena från Sägen, är helt nya och designade för den här kollektionen. Vi har även med Caroline Fredrikssons underbara mugg i en härlig färgställning. Färgerna är utvalda för att vara våriga men ändå passa i våra hem under en längre tid.

Pall Palle Korall & Grön

Stolab är ett fint varumärke, med sin långa designtradition, höga kvalitet och produktion i Sverige. Vi tycker väldigt mycket om deras produkter och har till den här kollektionen valt att arbeta med pallen Palle.

I pallen Palle känner vi igen Yngve Ekströms formspråk från Arka loungestol och Pinnockio pinnstol. Yngve formgav även denna pall under 50-talet för Stolab. En tid då funktion gärna samsades med stilrena former.

Pall Palle

Inför Designtorget 30-årsjubileum har vi tagit fram Palle i två helt nya färgställningar – grön och korall. Palle tillverkas i massiv björk och har träben som skruvas direkt in i sitsen, vilket gör pallen väldigt stabil och användbar oavsett var i hemmet du placerar den.
Design: Yngve Ekström
Pris: 2295 kr
Färger: Korall & Grön

Mugg Splash av Caroline Fredriksson

Keramikern Caroline Fredriksson gör en unik keramik som är så tunn, delikat och vacker och på samma gång så funktionell. Det är något vi uppskattar mycket. Muggen Splash var därför ett självklart val för vår jubileumskollektion!

Mugg Splash

Handgjord porslinskopp som passar lika bra för te som för kaffe. Formen varierar något från kopp till kopp - varje kopp är helt unik! Tillverkas för hand av Caroline Fredriksson i Lidköping. I jubileumskollektionen har koppen fått ett helt nytt uttryck med hjälp av mönstret splash i en multifärgställning.
Design: Caroline Fredriksson
Pris: 395 kr
Färg: Multi

Stumpastaken Vit

Born in Sweden är en av våra leverantörer som har varit med från start, och Stumpastaken har nästan varit med i vårt sortiment lika länge. Innovativ och hållbar stämmer väl överens med våra värderingar.

Den vita färgen ger en modern, enkel känsla som uppdaterar den klassiska Stumpastaken på ett fint sätt. Att måla stumpastakar är också en del av Born in Swedens hållbarhetsarbete. Det är de stumpastakar som inte har blivit perfekta i produktion som målas istället för att smältas ner igen.

Ljusstake Stumpastaken Small Jubileum Vit

Stumpastaken kommer nu till Designtorget i en ny, exklusiv vit färg! En stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus, små ljus, värmeljus eller helt nya ljus. Med alla ljus tända bildas en stor matta av lågor som sprider ett fantastiskt sken. Stumpastaken kan inte ta eld när ljusen brinner ned. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden. Tillverkad av 100% returaluminium.
Design: Jonas Torstensson
Pris: 899 kr
Färg: Vit

Brandsläckare Solstickan 2kg Salvia

Solstickan är ett varumärke som passar oss perfekt med sin höga kvalitet och att de vill få in säkerhet i våra hem men i snygg design. Dessutom går en del av intäkterna till stiftelsen Solstickan. Den milda gröna färgen är vald för att passa i de flesta hem men samtidigt också addera lite färg.

Brandsläckare Solstickan Jubileum 2kg Salvia

Försäkra hemmet med en smidig och stilfull pulverbrandsläckare som passar utmärkt för mindre utrymmen och som släcker de flesta mindre bränder. Brandsläckaren har ett aluminiumemblem med präglad avbildning av den numera ikoniska Solstickanpojken.
Design: Solstickan
Pris: 995 kr
Färg: Salvia

Smycken Sägen x DT

Kreativa Sägen Sweden utvecklar hela tiden sina kollektioner med nya coola statementsmycken. Smyckena från Sägen är samtidigt så lättburna och dessutom tillverkade i återvunnet material. Därför var det ett självklart val för att skapa unika smycken för vår jubileumskollektion.

Smycken Sägen x DT

Ett litet stiftörhänge, med en blank halvkula och en strukturdel i silverfärgat stål. Det är kombinationen av den släta blanka kulan och den strukturerade delen som skapar ett intressant och unikt uttryck. Kombinationen av det lilla örhänget och den stora ringen gör att de är lätta att bära tillsammans.
Design: Elin Sigren
Pris Örhängen: 795 kr
Pris Ring: 995 kr
Material: 80% återvunnet stål

Växthus Grow Stjärnhimmel

Design house Stockholm är en av våra leverantör som nästan har varit med under alla våra 30 år. Vi har väldigt lika designfilosofi och älskar båda att hitta och lyfta fram nya formgivare och ny design. För jubileumskollektionen har vi valt ut växthuset Grow, en populär produkt som ligger varmt om hjärtat.

I jubileumskollektionen har vi tillsammnas med Caroline Wetterling arbetat för att skapa känslan av en stjärnhimmel med hjälp av lasergravyrteknik på glas. Stjärnornas former och storlekar har testats ut och resultatet är en blandning av olika stjärnor som skapar stjärnglansen i vintergatan.

Växthus Grow Stjärnhimmel

Grow är ett växthus för naturens minsta växter och sticklingar. Växthuset är tillverkat av munblåst glas och består av två delar, där den övre delen har en pip och kan användas för att vattna plantan i den undre delen. Pipen fungerar också som ventil och släpper in luft och reglerar fukt och temperatur inne i växthusetta att bära tillsammans.
Design: Caroline Wetterling
Pris: 525 kr
Storlek: M

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord