Betala med Klarna & Swish
20% rabatt på valfri vara! KOD: JUNI20
Fraktfritt till ombud över 499kr
Cink
Från 0 kr

Pipmuggslock Cink

Söta pipmuggslock från Cink. Mixa och matcha precis som du vill med muggarna i 2 pack från samma varumärke. Ta med Cinks servisdelar till lekparken eller varför inte ut på picknicken? Cinks hållbara pipmuggslock passar perfekt för de små att ta med ut på äventyr!

Cinks produkter är tillverkade i Sverige och de småländska skogarna. Materialet består av svenskt skogsfibrer blandat med biobaserad polypropen. Muggarna finns i flera färger och passar perfekt för ditt barn att dricka ur. Dom tål att tappas i golvet och går fint att diska i maskin. Använd ej i mikrovågsugn.

Lagerstatus online: På väg till oss
Favoriter
Dela
Information
Artikelnummer 2004655
Djup 2.5 cm
Diameter 7 cm
Care Instructions MASKINDISK
Varumärke Cink
Formgivare Elena Holmberg
Tillverkningsland Sverige
Material Trä
Varumärke/Formgivare

Cink

En solig höstdag i södra Sverige på Österlens öppna slätter. Tre mammor på en barnfri weekend. En flaska vin (eller kanske mer än en) och en massa idéer och tankar om framtiden. Två entreprenörer och en frustrerad vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv-mamma - och idén om Cink föddes!

Läs mer om Cink
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.